MasterChef: Αποχώρησε και ξέσπασαν όλοι σε κλάματα - Ανατροπή!
Media

MasterChef: Αποχώρησε και ξέσπασαν όλοι σε κλάματα - Ανατροπή!

MasterChef: Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίκτες όταν άκουσαν το όνομα του παίκτη που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, το βράδυ της Παρασκευής (25/2).

Τα μέλη της κόκκινης ομάδας με αρχηγό τη Γιώτα, ηττήθηκαν στην Ομαδική Δοκιμασία κι έτσι κλήθηκαν να υποδείξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση γι΄αυτή την εβδομάδα.

Ο Αντώνης σώθηκε από την μπλε ομάδα και πήρε την ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Πορφύρης, ο Γιάννης Χατζίνας και η Γιώτα Λιοπετρίτη.

Ο Γιώργος Πορφύρης συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και συγκεκριμένα 30 βαθμούς και ανέβηκε πρώτος στον εξώστη.

master.JPG

Με έναν βαθμό λιγότερο 23 - 24, η προσπάθεια του Γιάννη ήταν η πιο αδύναμη κι έτσι ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον Moto Moto, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που δεν του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του.

«Να ευχαριστήσω και τον Νίκο που δεν ευχήθηκε σε κανέναν μας καλή επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά στον Moto Moto.

«Τον συγκεκριμένο τον ευχαρίστησα προσωπικά. Έχω μέσα στο παιχνίδι ανθρώπους που θα φροντίσουν, για να φύγουν τέτοια άτομα παρείσακτα», πρόσθεσε έπειτα ο παίκτης.

«Κύριε Πορφύρη πιο πολύ θα μου λείψεις εσύ», του είπε ο Γιάννης και τον έκανε να κλάψει. Και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε κλάματα με αυτή την αποχώρηση.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved