Media

Απασφάλισε ο Πάνος Ιωαννίδης: «Μην παρανοούμε αυτά που λέμε. Να μάθουμε να ακούμε»

Gossip-tv Team

O Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για τον έβδομο κύκλο του MasterChef, ενώ ξεκαθάρισε τα πάντα γύρω από την δήλωσή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night show". 

Tο ριάλιτι μαγειρικής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και η αλήθεια είναι πώς οι τηλεθεατές το παρακολουθούν διαρκώς και φυσικά χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και μίλησε για τον έβδομο κύκλο του MasterChef, την εξέλιξη του οποίου παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Star. Ο διάσημος σεφ σχολίασε το πώς περνάνε όλοι μαζί στα γυρίσματα του ριάλιτι, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για την ατάκα του που σχολιάστηκε από την συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2622023-70539-mm.bmp.jpg

"Τα γυρίσματα προχωράνε, πάμε εξαιρετικά και έχει φοβερός ενδιαφέρον. Εννοείται είμαστε πιο μπροστά στα επεισόδια, από αυτά που βλέπει τώρα ο κόσμος. Χρόνια τώρα γίνονται (πράγματα και εντάσεις) μέσα στο σπίτι, αλλά εμείς ασχολούμαστε μόνο με το τι γίνεται μέσα στο πλατό και στην κουζίνα του MasterChef» είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

image-2023-02-26T191505.375.jpg

Όσον αφορά το σχόλιό του στην εκπομπή The 2night show ο διάσημος σεφ είπε: «Λειτουργούμε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά. Και μπορεί να είναι... Είπα ότι κάθε χρόνο μπορεί να είναι η τελευταία μας. Μην παρανοούμε αυτά που λέμε, αλλά να ακούμε ακριβώς αυτά που λέμε. Κάθε χρόνο υπάρχει περίπτωση να είναι η τελευταία χρονιά του MasterChef»

Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved