Survivor All Star: Η είσοδος Πιλίδη- Μαυρίδη στο ριάλιτι και οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών!
Media

Survivor All Star: Η είσοδος Πιλίδη- Μαυρίδη στο ριάλιτι και οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών!

Survivor all star: Στο σημερινό επεισόδιο, ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Νικολέτα Μαυρίδη κατέφθασαν στον Άγιο Δομίνικο και δήλωσαν απόλυτα έτοιμοι για τον επερχόμενο αγώνα ασυλίας και τόνισαν ότι θα δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. 

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, βλέπουμε ότι πολλές είναι οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η παραγωγή.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (26-2) είδαμε ότι η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Γιωρίκας Πηλίδης κατέφθασαν στις παραλίες των Διασήμων και των Μαχητών αντίστοιχα με τους παίκτες να δηλώνουν εξ αρχής ενθουσιασμένοι και πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους στίβους μάχης και όλους τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.

Η Νικολέτα Μαυρίδη είπε πώς νιώθει συγκινημένη με την επιστροφή της στο παιχνίδι δυο χρόνια μετά και μάλιστα τόνισε πώς όλα της είναι γνώριμα αφού είχε μείνει στο παιχνίδι για τέσσερις μήνες συνολικά. Η ομάδα της την υποδέχτηκε με πολύ χαρά, με την Ελένη Χαμπέρη να συγκινείται επίσης, μιας και με την Νικολ ήταν κοντά στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο:

Ο Γιωρίκας Πηλίδης μόλις κατέφθασε στην παραλία των Μαχητών δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του ούτε λεπτό, μιας και το ταξίδι του στον περσινό κύκλο του ριάλιτι είχε τελειώσει νωρίς, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε και έτσι του στοίχισε την παραμονή του. Οι Μαχητές τον υποδέχτηκαν επίσης με χαρά, μιας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του, μιας και είχε αποδείξει το πόσο δυνατός παίκτης είναι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved