Media

Λουιζίδου: «Οι ερωτήσεις τύπου "γιατί δεν έκανες παιδί;" ή "γιατί έκανες μόνο ένα;" είναι φρικτές»

Gossip-tv Team

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμμηνόπαυση, ένα θέμα που δεν έχειε αναφερθεί ιδιαίτερα στην ελληνική τηλεόραση. 

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Δυο στη 1" και μίλησε μεταξύ πολλών για το κομμάτι της εμμηνόπαυσης, το οποίο και δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα στην ελληνική τηλεόραση. Παράλληλα, έκανε λόγο για την αναγνωρισιμότητα και το αντίκτυπο που είχε στο παιδί της, ενώ αποκάλυψε και στιγμές που της ήταν δύσκολο να παίξει στο θέατρο.

«Δεν θα ρωτήσουν ποτέ έναν άνδρα αν φοράει περούκα, αλλά εμένα θα με ρωτήσουν σε μία συνέντευξη αν έχω κάνει πλαστικές. Οι ερωτήσεις τύπου «γιατί δεν έκανες παιδί;» ή «γιατί έκανες μόνο ένα παιδί;» είναι φρικτές».

«Περιμένω τη στιγμή που θα ακουστεί η λέξη εμμηνόπαυση στην ελληνική τηλεόραση. Προσωπικά όταν είχα τα αντίστοιχα συμπτώματα μου έλεγαν να το κρύβω. Λοιπόν, θα περάσουμε όλες μας εμμηνόπαυση και δεν πρέπει ούτε να ντρεπόμαστε, ούτε να το κρύβουμε. Η εμμηνόπαυση δεν σημαίνει τέλος στη γοητεία και τη σεξουαλικότητα. Εγώ όταν βλέπω σήμερα τη Σάρον Στόουν τη βρίσκω μια χαρά σεξουαλική».

image-2023-03-05T192513.398.jpg

«Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα ευχάριστο κομμάτι, αλλά δεν είναι για όλες τις ώρες. Μπορεί να σε απασχολούν αρρώστιες, στεναχώριες, προσωπικά θέματα και έτσι δεν μπορείς να είσαι 24 ώρες διαθέσιμος. Δεν βρισκόμαστε βέβαια στο Χόλιγουντ, ούτε είμαστε τέτοιου βεληνεκούς ώστε η αναγνωρισιμότητα να εμποδίζει πραγματικά τη ζωή μας. Το δύσκολο κομμάτι είναι σε σχέση με το παιδί. Βρίσκονται άνθρωποι στον δρόμο που μπορούν να του πουν απίθανα πράγματα».

«Για εμένα έρχεται ασυζητητί πρώτα η ζωή και οι άνθρωποι και μετά το θέατρο. Όταν έχασα τον πατέρα μου και όταν είχα δύο αποβολές πριν αποκτήσω το παιδί μου, μού ήταν πολύ δύσκολο να ανέβω στη σκηνή και να παίξω».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved