Survivor All Star: Ο Σχίζας αποκάλυψε όσα του είπε η Ελευθερίου για την Παναγιώταρου- Τα κλάματά της
Media

Survivor All Star: Ο Σχίζας αποκάλυψε όσα του είπε η Ελευθερίου για την Παναγιώταρου- Τα κλάματά της

Survivor All Star: Μετά τον πρώτο τσακωμό τους και το ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα προς την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που του είπε και τον έκανε ράκος ψυχολογικά.

Χαμός δίχως τέλος στην παραλία των Διασήμων, με τον Στάθη Σχίζα να δηλώνει απογοητευμένος με την ομάδα του και ιδιαίτερα τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες και αφορούν την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (5-3) λίγο μετά τα πρώτα λόγια του Στάθη Σχίζα στην Ελευθερία Ελευθερίου, ο ίδιος μιλώντας με τον Νίκο Μπάρτζη, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, αποκάλυψε όλα όσα του είπε η Ελευθερία μόλις μπήκε στο παιχνίδι, ενώ μετά τα πήρε πίσω, λέγοντάς του ότι του είπε ψέματα, μόνο και μόνο για να τον ανεβάσει ψυχολογικά. Μάλιστα, τόνισε πώς η συμπαίκτριά του το έκανε όλο αυτό στρατηγικά και πώς είναι απάνθρωπο να αναφέρονται όλοι στην προσωπική του ζωή, χωρίς να τους έχει δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα.

image-2023-03-05T214741.242.jpg

«Με έπιασε η σύντροφος σου, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να σου δώσω πολλούς χαιρετισμούς! Και πόσο σε στηρίζει, πόσο σε αγαπάει, πόσο σε σκέφτεται και σε περιμένει να γυρίσεις». Όλα αυτά τα ωραία δηλαδή λόγια τα οποία περιμένουμε για να πάρουμε ώθηση και να συνεχίσουμε μέσα στο παιχνίδι».

«Δεν θα κρύψω ότι μου έκανε εντύπωση που μου τα είπε αυτά γιατί, όσα χρόνια είμαι με την Αλεξάνδρα, δεν έχω βγει ποτέ μαζί με την Ελευθερία σαν παρέα έξω. Οπότε κλώτσησε λίγο αλλά το δέχθηκα. Δεν είναι φίλες κολλητές, απλά γνωστές. Μου έκανε λοιπόν εντύπωση αλλά υπέθεσα ότι η γυναίκα μου είπε κάποιες κουβέντες στην κοπέλα. Μου τα λέει η Ελευθερία και εγώ, λογικό, πετάω στα ουράνια και παίρνω την ψυχολογική μου ώθηση ώστε να συνεχίσω στο παιχνίδι».

image-2023-03-05T214806.458.jpg

«Γίνονται όλα τα περιστατικά τα γνωστά με τον Χανταμπάκη και τον Μάριο, έχουν περάσει μέρες από τότε που μπήκε η Ελευθερία και με πιάνει off camera, όπως κινείται συνήθως, για να μου πει τα εξής. «Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με την σύντροφο σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό. Σου τα λέω τώρα γιατί μετά τα τελευταία περιστατικά δεν μπορώ να σε προστατεύσω ψυχολογικά, μου λέει οπότε και ήθελε να με διαλύσει ψυχολογικά. Μου τα είπε δηλαδή εκδικητικά» είπε ο Στάθης Σχίζας, αποκαλύπτωντας αναλυτικά το τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στα αμέσως επόμενα πλάνα, είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να μιλά με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και να της εκμυστηρεύεται πώς δεν μπορεί άλλο έτσι και να μην έχει διάθεση για τίποτα και όλοι να την κατηγορούν. Η ίδια νιώθει πώς φταίει για όλα και συνέχεια και πώς όλο αυτό που γίνεται με τον Στάθη τώρα, εκείνη το έκανε καλοπροαίρετα και παρεξηγήθηκε η συμπεριφορά της. Η Ελευθερία, με κλάματα, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved