Media

Survivor All Star: Ατύχημα για τον Μάριο Πρίαμο- Έσπασε το δάχτυλό του: «Δεν θα μείνω εκτός»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (5-3) από τα πρώτα κιόλας λεπτά, είδαμε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να μιλά με τους συμπαίκτες του για ένα ατύχημα που είχε και μπορεί να του στερήσει στην αγωνιστική του απόδοση. 

"Μου είπαν ότι θα πρέπει να απέχω για περίπου ένα μήνα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω εκτός" είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Στο σημερινό επεισόδιο (5-3) είδαμε αρχικά Διάσημους και Μαχητές να σχολιάζουν την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σε συζήτηση με τους συμπαίκτες του, τους είπε ότι έχει σπάσει το δάχτυλό του και ότι σύμφωνα με τη γνώμη του γιατρού, θα πρέπει να μείνει εκτός από τα αγωνίσματα για τουλάχιστον ένα μήνα, με τον ίδιο να μην προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης των Διασήμων είπε: "Πονάω λίγο αλλά πηγαίνει λίγο καλύτερα. Μου είπαν η γιατροί ότι για να περάσει εντελώς και να γίνω καλά θα πρέπει να μείνω εκτός για περίπου ένα μήνα. Δεν πρόκειται να το κάνω όμως δεν γίνεται. Είπαμε θα βλέπουμε τους στίβους μάχης και θα κρίνουμε αναλόγως"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved