Τάσος Λέκκας: Θα υπάρξει συνέχεια ανάμεσα στον Τάσο και τη Νίτσα
Media

Τάσος Λέκκας: Θα υπάρξει συνέχεια ανάμεσα στον Τάσο και τη Νίτσα

Ο πρωτοεμφανιζόμενος τηλεοπτικά Tάσος Λέκκας που υποδύεται τον στην Τάσο δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον ALPHA, με την ερμηνεία του έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες.

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ήρωά του αλλά και τις εξελίξεις της σειράς.

lekkas-(6).jpg

Ποια ήταν π πρώτη εντύπωση που σχηματίσατε για την ήρωά σας τον Τάσο; Μάλλον δεν μοιάζετε ως χαρακτήρες.

«Μόνο η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο μάς συνδέει. Διαβάζοντας τα πρώτα σενάρια, θεώρησα ότι είναι ένα παιδί το οποίο μέσα του έχει μεγάλο θυμό και θλίψη γιατί δεν μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει πραγματικά, να παίξει μπάλα. Τον καταλαβαίνω σε έναν βαθμό και δικαιολογώ το γιατί είναι θυμωμένος. Μετά είδα ότι βλέπει τα πράγματα με έναν δικό του τρόπο, κι ενώ έχει καλά πράγματα μέσα του βγάζει μια τοξική αρρενωπότατα. Δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα για να ακολουθήσει κανείς».

Δεν μοιράζεται εύκολα τα βάρη του.

«Όχι κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ρόλο. Εχεις να διαχειριστείς αντίθετες δυνάμεις είναι εσωτερικός. Ο Τάσος τα κρατάει όλα μέσα του. Είναι καζάνι που βράζει, αλλά απέξω φαίνεται σκεπτικός».

lekkas-(4).jpg

Είχε καλό δάσκαλο, τον Γιώργη, αλλά δεν τον άκουσε.

«Είναι πολύ αντίθετοι ως χαρακτήρες. Ο Γιώργης είναι φοβερά δοτικός και ο Τάσος φοβερά εγωιστής. Θα κάνει αυτό που θέλει αυτός. Έτσι έχει μάθει. Επειδή τον μεγάλωσε ο θείος του και η γιαγιά του η Βρεττώ. Έχει μάθει να στέκεται και να προσπαθεί μόνος του, αλλά όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο».

Ο Γιώργης είναι εκείνος που του στάθηκε, αλλά τον Χρήστο έχει ως πρότυπο.

«Ναι, γιατί ο Χρήστος είναι αυτός που κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε. Και αφού δεν μπορεί να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, ήθελε να τα καταφέρει στη ζωή όπως ο άλλος θείος του».

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως με αυτά που κάνει, έχει διχάσει το κοινό. Εγκατέλειψε τη Μαρία στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Το κορίτσι δεν έφταιγε σε τίποτα. Είναι αυτός ο τρόπος που όπως σας είπα, βλέπει τα πράγματα, θεώρησε ότι μπορούσε να τα καταφέρει να την αγαπήσει και να είναι καλά μαζί της. Όμως ο έρωτας δεν είναι κουμπί που θα το πατήσεις και θα ζήσεις ευτυχισμένος. Το λάθος ήταν όλο δικό του και τους πήρε παραμάζωμα όλους. Όλα λάθος...».

1678093830432-192083630-lekkas-(1).jpg

Και η συνεύρεση με τη Νίτσα λάθος; Αυτή πυροδότησε την απόφασή του;

«Όχι, δεν ήταν εκείνη η αιτία, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά ένιωσε τύψεις. Όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί τα αρνητικά του συναισθήματα κατάματα. Σχετικά με αυτή τη σκηνή παρατήρησα ότι μεγάλο μέρος του κόσμου μιλούσε άσχημα για τη Νίτσα την οποία και στοχοποίησε, ενώ για τον Τάσο ήταν σαν να μην έσφαλε εκείνος. Και οι δύο ξέφυγαν. αλλά έτυχε να βρεθούν σε μια στιγμή που ήταν ευάλωτοι. Αλώστε η Νίτσα ήταν πάντα ξεκάθαρη με τον Γιώργη ότι θέλει να μείνουν φίλοι, σε σχέση με τον Τάσο που την επομένη παντρευόταν».

lekkas-(3).jpg

Ο Τάσος κατάλαβε τότε ποια είναι;

«Κανείς από τους δύο δεν κατάλαβε ποιος είναι και αυτό το διαπιστώνουν αργότερα στη συνάντηση των τριών, της Νίτσας του Γιώργη και του Τάσου, με τη στιγμή της αναγνώρισης να έχει πολύ ενδιαφέρον αφού επικρατεί έκδηλη αμηχανία και με τον ανιψιό να νιώθει ενοχές. Ο Τάσος αγαπάει πολύ τον Γιώργη. Αν μπορούσε να κόψει το χέρι του για το καλό του θα το έκανε. Δεν θα τον πλήγωνε ποτέ εις γνώσιν του. Νιώθει άσχημα για ό,τι συνέβη παρά τις κόντρες τους που είναι μόνο από αγάπη»
Θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό που ξεκίνησαν Τάσος και η Νίτσα;
«Αυτή η γυναίκα άρεσε πολύ του Τάσου, αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια μεταξύ τους», λέει στο TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved