Ο Παράδεισος των κυριών: Ποια συνταρακτική αποκάλυψη θα γίνει στο γραφείο της Βικτώριας;
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ποια συνταρακτική αποκάλυψη θα γίνει στο γραφείο της Βικτώριας;

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Όλγα εκμυστηρεύεται το μεγάλο της μυστικό στη Σύρμω η οποία προσπαθεί να τη συμβουλεύσει για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. 

Την ώρα που η Αμαλία αγωνιά για την απόφαση που θα πάρει ο Ντίνος σχετικά με την πρόταση που του έκανε, η Μιράντα διατηρεί τις επιφυλάξεις της και φαίνεται να επηρεάζει την κρίση του Ντίνου.

paradeisos-(8).jpg

Η απελπισία της Βικτώριας την οδηγεί στο σημείο να αναζητήσει βοήθεια από ανθρώπους που άλλοτε απαξίωνε, ενώ ο Χριστόφορος βιώνει τον απόλυτο διασυρμό από τον ίδιο του τον γιο. Πώς θα αντιδράσει ο Ντίνος στις πληροφορίες που του δίνει ο Σωτήρης; Ποια συνταρακτική αποκάλυψη θα γίνει στο γραφείο της Βικτώριας;

paradeisos-(3).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ένα καινούριο εύρημα φέρνει αναστάτωση στο σπίτι των Μπουραντάδων. Η Βικτώρια κάνει τα πάντα για αποφύγει την ανάκριση, όμως στο Βρεφοκομείο την περιμένει κάτι χειρότερο. Ο Χριστόφορος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στην τράπεζα, που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Πάρης προσπαθεί να συνηθίσει την καινούρια κατάσταση, μετά τον χωρισμό του με την Αμαλία, όμως η συνεργασία τους στον Παράδεισο, δεν τον βοηθά να προχωρήσει.

paradeisos-(13).jpg

Πρέπει να πάρει μία απόφαση, για το αν θα φύγει αυτός, ή Αμαλία από το μαγαζί… Ο Αναγνώστου απελπισμένος ζητάει για ακόμη μία φορά απ’ τον Ζήση, να τον βοηθήσει να εντοπίσουν τον Χρηστίδη. Ο Άγης συνεχίζει τη σχέση του με την Ντέπυ ώστε να τιμωρήσει τον πατέρα του, όμως η Ντέπυ αρχίζει να του ζητάει περισσότερα, κάνοντάς τον να έχει δεύτερες σκέψεις…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved