Media

Survivor All Star: Τα πρώτα λόγια της Ελευθερίου μετά την οικειοθελή αποχώρηση Σχίζα-«Δεν ευθύνομαι»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, είδαμε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για το γεγονός, διαχωρίζοντας απόλυτα τη θέση της. 

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια, το ρήγμα στην ομάδα των Κόκκινων όλο και μεγάλωνε, με αποκορύφωμα την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, που ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας των Διασήμων.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (6-3) είδαμε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου διαχώρησε τη θέση της από την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη, μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι η συμπεριφορά της ήταν εκείνη που τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση. Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πώς εκείνος ήταν ήδη πολύ άσχημα ψυχολογικά και ήταν απόφαση που πήρε ανεξάρτητα από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

image-2023-03-06T212941.823.jpg

"Δεν ήταν ευχάριστο ότι ο Στάθης έφυγε. Δεν είναι ευχάριστο να φεύγει ένας παίκτης έτσι. Το ήξερα ότι ο Στάθης ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά. Ερχόμενη στο παιχνίδι, είχαμε μιλήσει αρκετά για το θέμα αυτό. Επειδή είχα μιλήσει και με τους φίλους του έξω, του έδωσα ένα boost και τον είδα ότι ήταν πολύ καλύτερα. Δεν θα ήθελα να φύγει ο Στάθης σε καμία περίπτωση. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι ένας παίκτης που τον χρειάζεται η ομάδα. Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα ότι κάποιοι χάρηκαν με την αποχώρησή του, θεωρώ πώς πρέπει να είσαι πάρα πολύ μικρός για να χαρείς με έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει κάνει μια οικειοθελή αποχώρηση για τους δικούς του λόγους.

Εγώ δεν έχω να ανταγωνιστώ κάτι από τον Στάθη έτσι και αλλιώς. Ο Στάθης είναι ένας παίκτης τελικού. Είναι πολύ στενάχωρο το πώς έφυγε. Δηλαδή και στο συμβούλιο όταν ανακοίνωσε την απόφασή του, τον κοίταξα και του είπα Στάθη μην το κάνεις. Είναι δική του απόφαση καθαρά και δεν μπορούμε να πάμε ενάντια στις επιθυμίες των ανθρώπων. Δεν έπαιξε κανέναν ρόλο το τι του μετέφερα εγώ, γιατί δεν έκανα κάτι κακοπροαίρετα. Καθόλου κιόλας. Ο Στάθης δεν ήταν καλά έτσι και αλλιώς και είχε πει και παλαιότερα ότι είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Το αν εγώ ήμουν η αφορμή δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνομαι εγώ".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved