Media

Παπαδόπουλος: Το Survivor All Star, τα δυο μεγάλα φαβορί και ο Μαρτίκας: «Με έβγαλε στον τάκο»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το Survivor All Star και την πρόσφατη αποχώρησή του, ενώ παράλληλα είπε και ποιά είναι τα δυο μεγάλα φαβορί για εκείνον στον διαγωνισμό. 

Η αποχώρηση του παίκτη των Διασήμων είχε σχολιαστεί αρκετά, μιας και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο ίδιος έμεινε με το στόμα ανοιχτό και αποφάσισε να μην χαιρετήσει κανέναν από τους υπόλοιπους παίκτες, απλά και μόνο τους ευχήθηκε Καλή συνέχεια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας (6-3) στην εκμπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο πρώην παίκτης των Διασήμων του Survivor All Star μίλησε για το ριάλιτι και όλα όσα παρακολουθούμε να συμβαίνουν ενώ έκανε λόγο για σκευωρία εις βάρος του από τον Σπύρο Μαρτίκα, μιας και εκείνος τον έστειλε στον τάκο, κατά τη γνώμη του. Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε και τα δυο φαβορί για εκείνον, που είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Σάκης Κατσούλης.

image-2023-03-06T175410.695.jpg

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να με βγάλει στον τάκο πιο πολύ απ’ ό,τι ο ίδιος, γιατί κάποιος από τους δύο έπρεπε να βγει. Εγώ τα έβρισκα με όλους πάντως. Το παιχνίδι το είχα εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου και αλλιώς εξελίχθηκε. Έχει γίνει πλέον πολύ ανθρωποφαγικό. Μαλώνουν ποιος θα μείνει αυτή τη βδομάδα, ποιος δεν θα βγει στον τάκο. Υπάρχουν ομάδες. Πολλοί παίκτες, ένα έπαθλο. Αυτό είναι το πρόβλημα»

image-2023-03-06T180038.572.jpg

Σχολιάζοντας τους παίκτες που είναι ακόμη μέσα, ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρει: «Ο Χανταμπάκης είναι αληθινός, καλό παιδί. Οι άνθρωποι που λένε ότι «εγώ λέω τις μεγαλύτερες αλήθειες» είναι αυτοί που λένε τα πιο μεγάλα ψέματα. Τον Μαρτίκα τον έχω βάλει μες στο σπίτι μου και τώρα με είπε και πουλημένο».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved