Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος και η Βικτώρια έρχονται σε αναμέτρηση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του ενός από τους δύο. 

Ο Αποστόλης έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα για ακόμα μια φόρα για το θέμα του Παραδείσου και συναντάει εμπόδια στο σχέδιο του που δεν τα είχε υπολογίσει. Ο Χριστόφορος προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του με τα παιδιά του και ένα συνταρακτικό νέο οδηγεί τη Μιράντα ένα βήμα πριν από την κατάρρευση. Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να δεχτεί τη δουλειά που του πρόσφερε η Αμαλία και μαθαίνει τυχαία μια καινούργια πληροφορία που την εξοργίζει.

paradeisos-(5).jpg

Η Αμαλία καλεί στο γραφείο της τη Μιράντα και της ζητάει εξηγήσεις για την άρνηση του Ντίνου να επιστρέψει στο μαγαζί. Ένα απειλητικό σημείωμα φτάνει στα χέρια της Βικτωρίας ενώ ο Ζήσης βρίσκεται κλεισμένος στο ίδιο κελί με τον Θανάση. Τι είναι αυτό που θα ζητήσει ο Σωτήρης από τον Ζήση; Ποιο είναι το νέο σατανικό σχέδιο της Βικτωρίας και ποια μεγάλη ανατροπή περιμένει την Αμαλία;

paradeisos-(3).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Όλγα εκμυστηρεύεται το μεγάλο της μυστικό στη Σύρμω η οποία προσπαθεί να τη συμβουλεύσει για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Την ώρα που η Αμαλία αγωνιά για την απόφαση που θα πάρει ο Ντίνος σχετικά με την πρόταση που του έκανε, η Μιράντα διατηρεί τις επιφυλάξεις της και φαίνεται να επηρεάζει την κρίση του Ντίνου.

paradeisos-(8).jpg

Η απελπισία της Βικτώριας την οδηγεί στο σημείο να αναζητήσει βοήθεια από ανθρώπους που άλλοτε απαξίωνε, ενώ ο Χριστόφορος βιώνει τον απόλυτο διασυρμό από τον ίδιο του τον γιο. Πώς θα αντιδράσει ο Ντίνος στις πληροφορίες που του δίνει ο Σωτήρης; Ποια συνταρακτική αποκάλυψη θα γίνει στο γραφείο της Βικτώριας;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved