Media

Ράδιο Αρβύλα: Η αναφορά του Κανάκη και το δίλημμα για το μέλλον της εκπομπής- «Είμαστε μπερδεμένοι»

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Το απόγευμα της Τρίτης (7-3) λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης μίλησε με αινιγματικό τρόπο για το μέλλον της εκπομπής. 

Από το βράδυ της Δευτέρας (6-3) είδαμε πώς ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα των Ράδιο Αρβύλα, αναφέρθηκαν αναλυτικά στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, που στοίχισε τραγικά τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Με την έναρξη της εκπομπής σήμερα, ο παρουσιαστής ανέφερε μερικά πράγματα, που κανένας από τους τηλεθεατές δεν περίμενε και αφορούσαν το μέλλον της χιουριστικής εκπομής στου ΑΝΤ1 "Ράδιο Αρβύλα". Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης είπε πώς δεν μπορεί να επανέλθει με τίποτα στην κανονική ροή της εκπομπής τους, που μέχρι πρότινος, πρωταγωνιστούσε η σάτιρα.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-732023-94417-mm.bmp.jpg

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, οφείλω να το μοιραστώ μαζί σας. Βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο και είναι το εξής: ζητούμε την κατανόησή σας, προσπαθήστε να το καταλάβετε. Από τη μία δεν μπορούμε με τίποτα να επιστρέψουμε τουλάχιστον για φέτος στη διασκεδαστική πλευρά της σάτιρας. Από την άλλη, δεν επιθυμούμε – μακριά από εμάς – όλα αυτά να γίνουν ένα προϊόν και να το πουλάμε σε καθημερινή βάση».

«Θέλουμε να σας πούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα δίλημμα για το τι θα κάνουμε, είμαστε πάρα πολύ μπερδεμένοι. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα τελειώσει η εκπομπή και θα προσπαθούμε να βρούμε λύση. Θα δούμε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved