MasterChef: Αλλαγή στις μέρες προβολής
Media

MasterChef: Αλλαγή στις μέρες προβολής

MasterChef: Στο χθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 7/3) ο Σταύρος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό.

Απόψε, Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο MasterChef 2023 έχουμε Test Δημιουργικότητας και αυτή τη φορά ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό μπαίνει στο προσκήνιο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να εμπνευστούν και να αποδώσουν δημιουργικά πιάτα με βάση τους λαχανοντολμάδες.

top-19.jpg

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην τελευταία Ομαδική Δοκιμασία, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Οι αποφάσεις του θα φέρουν «αντιμέτωπους» όσους θέλουν να επιλύσουν τις μαγειρικές τους διαφορές, πόσο όμως θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα;

Τελικά, ποιος ή ποια θα βρεθεί απέναντι στη νέα «εισβολέα» Μαρίνα Ντεμολάι;

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτάκτως αυτή την εβδομάδα θα δούμε περισσότερο MasterChef! Τα επεισόδια θα προβληθούν την Τετάρτη 8/3 – Πέμπτη 9/3 – Παρασκευή 10/3 – Κυριακή 12/3 στις 21:00 στο Star! Επίσης, την Κυριακή στις 18:15 θα προβληθεί το MasterClass!


Δείτε εδώ το trailer της Τετάρτης 8/3:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved