Survivor All Star: «Σφάχτηκαν» πριν τον αγώνα- Στα μαχαίρια Παναγιώτης-Γκότσης, Ελευθερίου-Μαρτίκας
Media

Survivor All Star: «Σφάχτηκαν» πριν τον αγώνα- Στα μαχαίρια Παναγιώτης-Γκότσης, Ελευθερίου-Μαρτίκας

Survivor All Star: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (8-3) λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας, τόσο σε Διάσημους όσο και σε Μαχητές, με τις κόντρες να μην έχουν τέλος πλέον. 

Όσο το ριάλιτι προχωρά, τόσο και περισσότερες εντάσεις δημιουργούνται μεταξύ των παικτών, μιας και όπως έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι, λόγω του εγκλεισμού και της μη επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, όλα μεγαλοποιούνται.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (8-3) παρακολουθήσαμε το αγώνισμα για την επικοινωνία, ένα έπαθλο που επιζητούσαν όσο τίποτα τόσο οι Μαχητές, όσο και οι Διάσημοι, αφού είναι η μόνη στιγμή, που μπορούν να έχουν νέα από τους δικούς τους ανθρώπους. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο αρχικά στους Διάσημους, με τον Σπύρο Μαρτίκα να μιλά και να αποκαλύπτει σε όλους όλο αυτό που συνέβη με την Ελευθερία Ελευθερίου πριν από λίγες ώρες, όταν πιάστηκε από εκείνον και από δημοσιογράφο της παραγωγής να κρυφακούει την συνέντευξή του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατακρεούργησε την συμπαίκτριά του, με την ίδια να απαντά, λέγοντας ότι δεν άκουσε τίποτα και πώς τυχαία βρέθηκε εκεί, μιας και δεν ήταν στην παραλία με τους υπόλοιπους από νωρίς το πρωί.

Δείτε το βίντεο:

Ύστερα από αυτό, ακολούθησε ένας έντονος καβγάς μεταξύ του Ηλία Γκότση και του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, με την κόντρα τους για τους αγώνες να μην έχει τέλος. Όλα ξεκίνησαν από το προηγούμενο επεισόδιο, όταν ο Ηλίας Γκότσης παράτησε τον αγώνα, όσο έπαιζε με τον Παναγιώτη, με τον ίδιο να τον κατηγορεί πώς όλο αυτό γίνεται επίτηδες, για να βγαίνει τελευταίος στα στατιστικά.

«Ξεκίνησε από το χθεσινό αγώνισμα, συνεχίστηκε στο χθεσινό συμβούλιο και θα ήθελα να το συνεχίσουμε όπως έχω πει και με 3, 4 παιδιά σε μια συζήτηση που είχαμε το πρωί. Όχι για να δημιουργήσω περαιτέρω ένταση, απλά μπας και βγάλουμε μια άκρη. Θέλω να προσθέσω κι άλλα πράγματα επί του θέματος, απλά επιλέγω να το κάνω μετά το αγώνισμα για να μην δημιουργηθεί ένταση και να μη χαλάσουμε την ενέργεια με την οποία ερχόμαστε».

«Προσωπικά δεν έχω να συζητήσω κάτι. Για ότι έγινε εκείνη την ημέρα, ασχοληθήκαμε εκείνη την ημέρα και το αφήνω πίσω» τόνισε, με τη σειρά του, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. «Κακίες δεν κρατάω, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Απλά στο συμβούλιο δεν πήρα κάποιες απαντήσεις σε τίποτα γιατί, με το που πήρε τον λόγο ο Ηλίας, άρχισε να λέει για τον Μπάρτζη».

image-2023-03-08T222617.045.jpg

Ηλίας: Είναι αλήθεια ή όχι ότι σε έπιασα με τον Μπάρτζη στο δάσος; Και με τον Στάθη Σχίζα πριν φύγει.

Παναγιώτης: Με τον Στάθη, ναι, έχω βρεθεί την πρώτη μέρα που ήρθα γιατί είναι φίλος μου και με ρώτησε για την κοπέλα του. Καμία όμως πληροφορία δεν έφερα μέσα στο παιχνίδι, φιλαράκο.

«Επειδή είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν με την Μαριαλένα, αυτό που είχαμε πει είναι ότι καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε πως είναι ζευγάρι και προφανώς έχουν να πουν πράγματα. Εσύ με τον Νίκο Μπάρτζη τι έχετε να πείτε στο δάσος;» αναρωτήθηκε ο Ηλίας Γκότσης για να πάρει αμέσως τον λόγο, από τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο Νίκος Μπάρτζης από την κόκκινη ομάδα του Survivor All Star τονίζοντας πως «λογικά προσπαθούν τώρα να χτυπήσουν τον Παναγιώτη αλλά για ποιο λόγο; Εγώ τον Παναγιώτη δεν τον ξέρω καν. Τι δουλειά να έχω εγώ να συναντηθώ με τον Παναγιώτη;». είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved