Media

Ανδριώτου- Θεοδώρου: Το Survivor All Star και η στρατηγική- «Ελευθερία- Ευρυδίκη είναι playmobil»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" βρέθηκαν σήμερα (8-3) η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Πάνος Θεοδώρου και σχολίασαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις, που λαμβάνουν χώρα στον Άγιο Δομίνικο. 

Τις τελευταίες ημέρες, χαμός έχει γίνει στο ριάλιτι επιβίωσης, με τους παίκτες να μην μπορούν να διαχειριστούν τον θυμό τους και τα συναισθήματά τους και έτσι να δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες εντάσεις.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Πάνος Θεοδώρου εισέβαλλαν το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησαν για όλους και για όλα. Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor έκαναν λόγο για όλα όσα συμβαίνουν αυτήν την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, ενώ χαρακτηριστικά ανέφεραν πώς πλέον όλα είναι θέμα στρατηγικής και ισχύει πάρα πολύ το κομμάτι της ανθρωποφαγίας, που είχε αναφέρει και ο Στάθης Σχίζας κατά την αποχώρησή του...

«Μέχρι το Survivor που ήξερα εγώ, η στρατηγική ήταν πώς θα κάναμε σωστά τα ματσαρίσματα. Φέτος έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο και ασχολούμαστε με πράγματα εκτός παιχνιδιού. Σε εμάς δε γνωρίζονταν οι παίκτες μεταξύ τους. Τώρα έχουν αναπτυχθεί φιλίες» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Θεοδώρου.

«Ο Στάθης κάνει παρέα έξω με τον Σπύρο αλλά δεν θα μας πουν τα προσωπικά τους. Είναι πολλά που δεν βλέπουμε στο Survivor. Εγώ θα ήθελα ο νικητής του All Star να είναι στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα», σχολίασε από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

image-2023-03-08T171614.773.jpg

«Η παραγωγή και όλοι ασχολούνται κάθε φορά με κάτι που κάνει ένας παίκτης μέσα στην εβδομάδα. Αποκλείεται ο Σπύρος να έχει πει τα προσωπικά του Στάθη στην Ελευθερία. Εγώ θεωρώ ότι η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενα playmobil από την κλίκα της συμφοράς», επισήμανε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Εγώ νομίζω ότι η αξιοπρέπεια δεν πρέπει να ξεχνιέται», τονίζει ο Πάνος Θεοδώρου για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved