Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος μαθαίνει κάτι από την Βικτώρια που τον αιφνιδιάζει
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος μαθαίνει κάτι από την Βικτώρια που τον αιφνιδιάζει

 Παράδεισος των κυριών: Η Όλγα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το κτίριο που πήρε ο Αποστόλης από την Ειρήνη Γερουλάνου κι εκείνος αναγκάζεται να της δώσει μια απάντηση.

Η Γεωργία παίρνει μια μεγάλη στεναχώρια και ο Μάρκος μαθαίνει ότι υπάρχει ελπίδα να θεραπευτεί, η Πιπίτσα όμως τον πιέζει να κάνει κάτι με το οποίο είναι εντελώς αντίθετος. Ο Χριστόφορος μαθαίνει κάτι από την Βικτώρια που τον αιφνιδιάζει ενώ εκείνη βάζει το επόμενο σχέδιο της σε εφαρμογή.

paradeisos-(2).jpg

Ο Άγης έρχεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των πράξεων του και η Βικτώρια επιστρατεύει όλη τη γοητεία της για να καταφέρει τον σκοπό της. Γιατί θα θυμώσει ο Ντίνος με την Ειρήνη και τι είναι αυτό που ζητάει εκείνη από τον Αποστόλη; Ποιον προσπαθεί να προστατέψει ο Σωτήρης βάζοντας σε κίνδυνο την καριέρα του και ποιος περιμένει τη Μιράντα έξω από το σπίτι της μέσα στο σκοτάδι;

paradeisos-(9).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αμαλία ενθουσιάζεται με την απόφαση του Ντίνου, αλλά ο Πάρης ανατρέπει τα πράγματα κι έτσι η πολυπόθητη επάνοδος του Παπακώστα στη διεύθυνση του Παραδείσου κρέμεται από μια κλωστή. Την ίδια ώρα, μια απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Βικτώρια αναστατώνει για ακόμη μια φορά την ταραχώδη ζωή της, δημιουργώντας της έναν επιπλέον λόγο ανησυχίας.

paradeisos-(12).jpg

Το καλάθι που βρίσκει η Ματούλα στην πόρτα της αποδεικνύεται δούρειος ίππος –η ταυτότητα όμως του «κατασκευαστή» παραμένει άγνωστη. Ο Άγης φαίνεται ότι διασκεδάζει να φέρνει τον πατέρα του σε δύσκολη θέση μπροστά σε τρίτους, σε αντίθεση με την αδελφή του που βάζοντας το καλό του Ντίνου πάνω απ’ το δικό της, παίρνει με αυταπάρνηση μια γενναιόδωρη απόφαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved