O Παράδεισος των κυριών: Η αποκάλυψη που κάνει η Γεωργία στον Άγη, τον σοκάρει
Media

O Παράδεισος των κυριών: Η αποκάλυψη που κάνει η Γεωργία στον Άγη, τον σοκάρει

O Παράδεισος των κυριών: Η αποκάλυψη που κάνει η Γεωργία στον Άγη, τον σοκάρει και ψάχνει να βρει έναν τρόπο, για να μην αναλάβει τις ευθύνες του. 

Η Ειρήνη πιέζει τον Αποστόλη να πουλήσει τον Παράδεισο στον Ντίνο και τον οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις. Ο Ντίνος και η Μιράντα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, για να προστατεύσουν την Ματούλα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

paradeisos-(13).jpg

Ο Σωτήρης απ’ την άλλη, προσπαθεί με κάθε μέσο να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το θανατηφόρο καλάθι που ήρθε στο τμήμα, για τον Θανάση. Τα πρώτα συννεφάκια κάνουν την εμφάνισή τους στη σχέση του Μεμά και της Κούλας. Θα μπορέσουν να κάνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους, για να δώσουν χώρο και χρόνο ο ένας στον άλλον; Ο Βλησσάρης, στην προσπάθεια του, να μάθει τι έγινε με τη Γεωργία, βρίσκεται μπλεγμένος, σε μια πολύ άσχημη κατάσταση

paradeisos-(11).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Όλγα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το κτίριο που πήρε ο Αποστόλης από την Ειρήνη Γερουλάνου κι εκείνος αναγκάζεται να της δώσει μια απάντηση. Η Γεωργία παίρνει μια μεγάλη στεναχώρια και ο Μάρκος μαθαίνει ότι υπάρχει ελπίδα να θεραπευτεί, η Πιπίτσα όμως τον πιέζει να κάνει κάτι με το οποίο είναι εντελώς αντίθετος. Ο Χριστόφορος μαθαίνει κάτι από την Βικτώρια που τον αιφνιδιάζει ενώ εκείνη βάζει το επόμενο σχέδιο της σε εφαρμογή.

paradeisos-(9).jpg

Ο Άγης έρχεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των πράξεων του και η Βικτώρια επιστρατεύει όλη τη γοητεία της για να καταφέρει τον σκοπό της. Γιατί θα θυμώσει ο Ντίνος με την Ειρήνη και τι είναι αυτό που ζητάει εκείνη από τον Αποστόλη; Ποιον προσπαθεί να προστατέψει ο Σωτήρης βάζοντας σε κίνδυνο την καριέρα του και ποιος περιμένει τη Μιράντα έξω από το σπίτι της μέσα στο σκοτάδι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved