Σασμός: Καρέ καρέ ο γάμος! Η λεπτομέρεια στις φωτό που προκαλεί συγκίνηση και το βλέμμα της Μαρίνας
Media

Σασμός: Καρέ καρέ ο γάμος! Η λεπτομέρεια στις φωτό που προκαλεί συγκίνηση και το βλέμμα της Μαρίνας

Σασμός: Στο έκτακτο επεισόδιο της Κυριακής (13-03) θα βρεθούμε όλοι καλεσμένοι στο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη.

Οι φωτογραφίες από το μυστήριο όπως κι εσύ θα δεις εμπεριέχουν όλες τις παραδόσεις της Κρήτης ενώ μια από αυτές προκαλεί συγκίνηση και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη νύφη, δηλαδή τη Μαρίνα να «καρφώνει» το βλέμμα της σε αυτή τη λεπτομέρεια.

sasmos-(10).JPG

Πιο συγκεκριμένα υπάρχει ένα στιγμιότυπο οπού η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ σκύβουν στον μικρό Πετράκη να του δώσουν μια χούφτα ρύζι ώστε να την πετάξει στη δική του γιαγιά τη Μαρίνα.

Σε αυτή τη στιγμή η Μαρίνα «καρφώνει» το βλέμμα της.

Δες τις φωτό στη gallery

Tι θα δούμε σε αυτό το έκτακτο επεισόδιο

Οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού, Μαρίνας και Αντώνη, γίνονται μέσα σε χαρά και τραγούδι. Φτάνει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί. Ο Αστέρης με την Αργυρώ κάνουν όνειρα για το μέλλον τους.

sasmos.png

Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης και η συζήτηση έρχεται στην πρώην σύζυγο του Τόλη. Ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει το λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγά ενώ η Αιμιλία βγάζει την τελική της απόφαση για τον Ευθύμη. Ο Ευθύμης έχει με τον Οδυσσέα μια έντονη συζήτηση, ενώ η Έλενα αιφνιδιάζει το Λευτέρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved