Γη της Ελιάς: Η αποχώρηση «βόμβα» και το story που θα φτιαχτεί για το φινάλε του χαρακτήρα
Media

Γη της Ελιάς: Η αποχώρηση «βόμβα» και το story που θα φτιαχτεί για το φινάλε του χαρακτήρα

Γη της Ελιάς: Και όσο ο τρίτος κύκλος της σειράς ετοιμάζεται ορισμένοι από τους ηθοποιούς έχουν ήδη αποφασίσει να αποχωρίσουν.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα είναι αυτό της πρωταγωνίστριας, Αφροδίτης Λιάντου.

liantou-(4).jpg

Την αποχώρησή της επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Γεωργίου σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το story του φινάλε της θα έχει ενδιαφέρον.

«Δε ξέρω αν θα πεθάνει η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου για να λέμε και το όνομα της ηθοποιού δε θα είναι στην τρίτη σεζόν. Είναι κάτι που συναποφασίσαμε. Αλλά δε θέλω να αποκαλύψω τι θα γίνει και πως θα φύγει. Είναι ένα ενδιαφέρον στόρι», αποκάλυψε στην εκπομπή Open Weekend.

1678545530663-555707247-gi-tis-elias.jpg

«Και εγώ και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχουμε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσουμε. Τουλάχιστον εγώ νιώθω πως ήρθε η ώρα να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο», είχε πει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της

Karyotakis.jpg

Από τη σειρά αποχωρεί επίσης ο τηλεοπτικός Λεωνίδας.

«Στη «Γη της ελιάς» για μένα είναι η τελευταία σεζόν. Τελειώνω φέτος και αυτό είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου και το έχουμε συμφωνήσει. Αυτή ήταν η καλύτερη λύση και για προσωπικούς μου λόγους που πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα», είχε αποκαλύψει ο Ραφαήλ Καρυωτάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved