J2US - Κοκλώνης: Η αποκάλυψη & η συγκίνηση για το πρόβλημα υγείας της αδελφής του: «Περνάμε δύσκολα»
Media

J2US - Κοκλώνης: Η αποκάλυψη & η συγκίνηση για το πρόβλημα υγείας της αδελφής του: «Περνάμε δύσκολα»

J2US: Μία προσωπική κατάθεση ψυχής έκανε ο Νίκος Κοκλώνης ακούγοντας τη Βίκυ Σταυροπούλου να μιλάει για τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται η αδελφή του Ελένη. 

Η Βίκυ Σταυροπούλου, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Ιάσονα Παπαματθαίου με την Ηρώ στη σκηνή του Just the Two of Us οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Μισιρλού» θυμήθηκε ότι το 2007 ήταν τυχερή που άκουσε το συγκεκριμένο κομμάτι από τη φωνή της Εντίθ Πιάφ λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Όταν λοιπόν η ηθοποιός τελείωσε την περιγραφή της, ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τον λόγο και είπε με μεγάλη συγκίνηση πως τώρα που ακούει για τη Νέα Υόρκη δεν μπορεί να μην αναφερθεί στην αδελφή του, Ελένη η οποία αυτό τον καιρό αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε μία πολύ σοβαρή εγχείρηση που όμως όλα πήγαν καλά και της ευχήθηκε από καρδιάς και φανερά συγκινημένος τα περαστικά του. «Περνάμε δύσκολα» είπε ο παρουσιαστής επισημαίνοντας πως του λείπει πάρα πολύ η αδελφή του και πως θέλει πολύ σύντομα η περιπέτεια να έχει τελειώσει και να επιστρέψει η Ελένη στην Ελλάδα και όλα να είναι όπως πριν.

Η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία ως γνωστόν είναι στενή φίλη του Νίκου Κοκλώνη ευχήθηκε με τη σειρά της καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας στην Ελένη η οποία προφανώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Δείτε το βίντεο με την συγκινητική αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την αγαπημένη του αδελφή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved