Λιάντου: Το νέο της επαγγελματικό βήμα & το μήνυμα αγάπης και στήριξης από τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη
Media

Λιάντου: Το νέο της επαγγελματικό βήμα & το μήνυμα αγάπης και στήριξης από τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Δεν συνεχίζει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στη Γη της Ελιάς η Αφροδίτη Λιάντου.

Μετά τη δική της δήλωση πως δεν θα είναι στον τρίτο κύκλο της σειράς, αυτό επιβεβαίωσε και ο Ανδρέας Γεωργίου σε πρόσφατες τηλεοπτικές του δηλώσεις, λέγοντας πως:

liantou-(4).jpg

«Δε ξέρω αν θα πεθάνει η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου για να λέμε και το όνομα της ηθοποιού δε θα είναι στην τρίτη σεζόν. Είναι κάτι που συναποφασίσαμε. Αλλά δε θέλω να αποκαλύψω τι θα γίνει και πως θα φύγει. Είναι ένα ενδιαφέρον στόρι», αποκάλυψε στην εκπομπή Open Weekend ο σκηνοθέτης.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας της, Εβελίνας Παπούλια αλλά και του συντρόφου της, Αλέξανδρου Σκουρλέτη, έγινε γνωστό το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει το δικό της brand σχεδιάζοντας τσάντες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που κατάφερες να δημιουργήσεις ένα πραγματικά υπέροχο brand! Καλή αρχή αγάπη μου» έγραψε στο Instagram story που δημοσίευσε ο αγαπημένος της.

Από την άλλη η μητέρα της πόσταρε ένα βίντεο οπού κρατά μια τσάντα δια χειρός της κόρης της κι έγραψε στη λεζάντα:

«Κάθε στιγμή που κρατώ τις χειροποίητες τσάντες σου νιώθω ευγνώμων για όσες χαρές έχεις φέρει στη ζωή μου και που έχω την τύχη να είσαι κόρη μου ❤️ καλή αρχή», σημείωσε.

https://www.instagram.com/p/Cpp3xLQjzZY

Η ηθοποιός μιλώντας πρόσφατα για τη Γη της Ελιάς, είπε: «Και εγώ και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχουμε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσουμε. Τουλάχιστον εγώ νιώθω πως ήρθε η ώρα να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved