Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα αγνώριστη–Οι πρώτες εικόνες αποκλειστικά στο gossip-tv
Media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα αγνώριστη–Οι πρώτες εικόνες αποκλειστικά στο gossip-tv

Survivor All Star: Στην Ελλάδα έφτασε το βράδυ της Κυριακής (12-03) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι και ήταν αγνώριστη.

Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε στο αεροδρόμιο και κατέγραψε τα πρώτα πλάνα της πρώην παίκτριας κατά την είσοδό της στην αίθουσα άφιξης.

evridiki-papadopoulou-(3).jpg

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με αλλαγμένο look, ήταν φανερά κουρασμένη από το πολύωρο ταξίδι καθώς η πτήση είχε και καθυστέρηση αλλά και χαρούμενη καθώς μετά από περίπου δυο εβδομάδες θα συναντήσει και πάλι τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Συνοδευόμενη από τους άντρες της παραγωγής, η Ευρυδίκη παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν έκανε δηλώσεις και αρκέστηκε σε αυτό που απαντούν όλοι οι παίκτες ότι θα μιλήσει εν καιρώ για το παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη λέγοντας πως είναι συγκλονισμένη με αυτό που έχει συμβεί και δεν θέλει να μιλήσει για τίποτα άλλο.

Δες τα πρώτα πλάνα που εξασφάλισε το gossip-tv

Θυμίζουμε ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star μίλησε μέσω skype στο Πρωινό Μας και μεταξύ άλλων μίλησε σκληρά για τον Σπύρο Μαρτίκα.

papadopoulou-(5).jpg

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά. Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στην ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου.», είπε και συνέχισε: «Βρισηίδα τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα;

1678394537259-356752926-papadopoulou-(10).jpg

Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του. Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στην Βρισηίδα», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved