Bέρα Μακρομαρίδου: Η Άσπα δίνει το δικό της φινάλε για τον Σασμό και είναι ονειρικό
Media

Bέρα Μακρομαρίδου: Η Άσπα δίνει το δικό της φινάλε για τον Σασμό και είναι ονειρικό

Σασμός: Για τις εξελίξεις που θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Bέρα Μακρομαρίδου δίνοντας μάλιστα το δικό της… φινάλε.

Από τον Μύρωνα μαθαίνει ποιος είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης;

«Ο Ευθύμης Φαρμάκης θα κάνει αισθητή την παρουσία του στο Βρουλακέικο με διάφορους έμμεσους τρόπους. Όταν η Άσπα υποψιαστεί ότι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο που έχει σχέση με την παρανομία, σίγουρα θα ρωτήσει τον Μύρωνα, αλλά δεν γνωρίζουμε τι θα της αποκαλύψει ο ίδιος».

makromaridou-(6).jpg

Η σχέση της με την Αργυρώ θα αποκατασταθεί τελικά;

«Αυτό θέλει το χρόνο του, οπότε θα γίνεται σιγά σιγά και με αφορμή το γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη. Η Άσπα θ’ αρχίσει σταδιακά να αποδέχεται την κατάσταση μεταξύ τους και σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού της θα έχει ότι ο Αστέρης είναι ο πατέρας του Πετρή».

Αποδέχεται τη μεγάλη αγάπη ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη ή μέσα της αισθάνεται και ζήλια, καθώς ο άνθρωπος που αγάπησε έχει δολοφονηθεί;

«Δεν νομίζω ότι ζηλεύει. Για εμένα υποκριτικά αυτό το συμπέρασμα είναι πρώτο επίπεδο, οπότε δεν το αντιμετωπίζω έτσι. Την αγαπάει την ξαδέλφη της, δεν τη ζηλεύει. Το ότι πενθεί για τον άνθρωπο που έχασε είναι δεδομένο και ανεξάρτητο με τη σχέση Αργυρώς-Αστέρη».

makromaridou-(2).jpg

Αν υπάρξει 3η σεζόν στο «Σασμό» υπάρχουν ατού για να μη χάσει το κοινό του;

«Δεν το γνωρίζω αυτό ακόμα, αλλά πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα έχουν προνοήσει. Τους εμπιστεύομαι και το βλέπω θετικά».

Αν σας πρότειναν να γράψετε το φινάλε τι θα επιλέγατε;

«Να ζήσουν όλοι καλά κι εμείς καλύτερα! Δηλαδή να είναι μαζί ο Αστέρης με την Αργυρώ, η Άσπα με τον Μύρωνα, η Μαρίνα με τον Αντώνη κ.λπ. Σίγουρα όμως, θα πρέπει να μείνουν και κάποιοι δυσαρεστημένοι, καθώς θα ήθελα να αποκαλυφθεί ο φονιάς του Στεφάνή και να φυλακιστεί. Είναι το πιο δίκαιο και μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει σασμός. Να κλείσει η βεντέτα από εκεί που ξεκίνησε», λέει στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved