Ο Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία αποκαλύπτει στον Πάρη το μεγάλο της μυστικό
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία αποκαλύπτει στον Πάρη το μεγάλο της μυστικό

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία αποκαλύπτει στον Πάρη το μεγάλο της μυστικό και βρίσκει στο πρόσωπό του έναν συμπαραστάτη, πράγμα που φαίνεται να χαροποιεί την Πιπίτσα. 

Ο Βλησσάρης αναγκάζεται να ομολογήσει τον λόγο για τον οποίον κρυφάκουγε την συζήτηση των κοριτσιών και η Αμαλία αποφασίζει να λάβει δράση ώστε να βοηθήσει τη Γεωργία ταρακουνώντας τον Άγη.

paradeisos-(6).jpg

Την ίδια ώρα, ο Ζήσης παρακινούμενος από τη Βικτώρια, προσπαθεί να πείσει τον Αναγνώστου να διαπράξει ένα έγκλημα που θα διευκολύνει τα σχέδια όλων, αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά. Μήπως όμως η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, τον κάνει να παραβεί τις αρχές του και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Βικτώριας; Τέλος, η Αμαλία δέχεται ένα μυστηριώδες και άκρως ανησυχητικό τηλεφώνημα… Ποια είναι η ανατρεπτική πληροφορία που λαμβάνει

paradeisos-(2).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η αποκάλυψη που κάνει η Γεωργία στον Άγη, τον σοκάρει και ψάχνει να βρει έναν τρόπο, για να μην αναλάβει τις ευθύνες του. Η Ειρήνη πιέζει τον Αποστόλη να πουλήσει τον Παράδεισο στον Ντίνο και τον οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις. Ο Ντίνος και η Μιράντα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, για να προστατεύσουν την Ματούλα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

paradeisos-(4).jpg

Ο Σωτήρης απ’ την άλλη, προσπαθεί με κάθε μέσο να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το θανατηφόρο καλάθι που ήρθε στο τμήμα, για τον Θανάση. Τα πρώτα συννεφάκια κάνουν την εμφάνισή τους στη σχέση του Μεμά και της Κούλας. Θα μπορέσουν να κάνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους, για να δώσουν χώρο και χρόνο ο ένας στον άλλον; Ο Βλησσάρης, στην προσπάθεια του, να μάθει τι έγινε με τη Γεωργία, βρίσκεται μπλεγμένος, σε μια πολύ άσχημη κατάσταση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved