Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αμαλία
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αμαλία

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αμαλία και ο Αποστόλης δείχνει στην Όλγα το πιο σκληρό του πρόσωπο. 

Ο Σωτήρης υποπτεύεται ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Χρηστίδη και ψάχνει να βρει τον ένοχο. Την ίδια ώρα, ένα τηλεφώνημα στο σπίτι των Μπουραντάδων δημιουργεί μεγάλη ταραχή στον Χριστόφορο και τη Βικτώρια.

paradeisos-(10).jpg

Ο Ντίνος παίρνει μια σημαντική απόφαση που πιστεύει ότι θα τον οδηγήσει στο να ξεσκεπάσει την Βικτώρια και συγχρόνως βάζει σε μεγάλους μπελάδες κάποιον που εκτιμάει. Ποιος αιφνιδιάζει την Ειρήνη; Ποιος απειλεί την Όλγα; Γιατί η Πιπίτσα χάνει την ψυχραιμία της και ποιο είναι το λάθος που ετοιμάζεται να κάνει ο Πάρης

1678705874750-219699226-paradeisos-(4).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Γεωργία αποκαλύπτει στον Πάρη το μεγάλο της μυστικό και βρίσκει στο πρόσωπό του έναν συμπαραστάτη, πράγμα που φαίνεται να χαροποιεί την Πιπίτσα. Ο Βλησσάρης αναγκάζεται να ομολογήσει τον λόγο για τον οποίον κρυφάκουγε την συζήτηση των κοριτσιών και η Αμαλία αποφασίζει να λάβει δράση ώστε να βοηθήσει τη Γεωργία ταρακουνώντας τον Άγη.

1678705882536-939182207-paradeisos-(6).jpg

Την ίδια ώρα, ο Ζήσης παρακινούμενος από τη Βικτώρια, προσπαθεί να πείσει τον Αναγνώστου να διαπράξει ένα έγκλημα που θα διευκολύνει τα σχέδια όλων, αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά. Μήπως όμως η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, τον κάνει να παραβεί τις αρχές του και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Βικτώριας; Τέλος, η Αμαλία δέχεται ένα μυστηριώδες και άκρως ανησυχητικό τηλεφώνημα… Ποια είναι η ανατρεπτική πληροφορία που λαμβάνει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved