Αυτή η νύχτα μένει: Άγρια σύγκρουση Στρατή & Διαγόρα – Η Μυρτώ βγαίνει από το ψυχιατρείο
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Άγρια σύγκρουση Στρατή & Διαγόρα – Η Μυρτώ βγαίνει από το ψυχιατρείο

Η δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» επιφυλάσσει μία ακόμη πιο δυναμική συνέχεια και δύο από τα πρόσωπα που πρόκειται να μας απασχολήσουν είναι ο Στρατής και ο Διαγόρας.

Όλα αρχίζουν όταν ο πρώτος μαθαίνει από τη Διαμάντω όλο το παρελθόν που τη συνδέει με τον Διαγόρα. Ακόμα, η γυναίκα προειδοποιεί τον Στρατή σε έντονο τόνο πως ο άντρας είναι ικανός να κάνει τα πάντα και να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο προκειμένου να πετύχει αυτό που έχει στο μυαλό του.

nyxta-(4).jpg

Γεγονός που δεν αργεί να επιβεβαιωθεί όταν ο Διαγόρας συνεχίζει την καταστροφική επίθεσή του, αλλά αυτή τη φορά με στόχο τη Νίκη. Έτσι, ο Στρατής μελετά προσεκτικά την κάθε κίνηση του Διαγόρα και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει, καθώς έχει προκαλέσει ήδη μεγάλη αναστάτωση στο νυχτερινό κέντρο «Όνειρο» αλλά και στη ζωή όλων. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, οι δύο άντρες ανταλλάσσουν σκληρό λόγια και δεν αργούν να έρθουν σε μία άγρια σύγκρουση, που παίρνει επικίνδυνη τροπή. Κάποια στιγμή, οι πιο ψύχραιμοι υπάλληλοι του μαγαζιού επεμβαίνουν για να αποτρέψουν τα χειρότερα.

nyxta-(2).jpg

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο πόλεμος ανάμεσα στους δύο άντρες μόλις άρχισε και ο Διαγόρας είναι έτοιμος να δείξει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, σύντομα, μαθαίνουν ένα καλό νέο αναφορικά με τη Μυρτώ. Η νεαρή, μετά τον νευρικό κλονισμό που έπαθε εξαιτίας του βιασμού της από τον Μίλτο και στη συνέχεια από τον θάνατο του πατέρα της, παρουσιάζει βελτίωση και πρόκειται να πάρει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική.

1675216584084-213743939-nyxta-1.jpg

Ο Πόντικας και ο παπα-Ντανίλος χαίρονται περισσότερο απ’ όλους και υπόσχονται να στρέψουν όλη τους την προσοχή στη φροντίδα της, μέχρις ότου βεβαιωθούν ότι δεν πρόκειται να κάνει κάποια άλλη τρέλα.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved