Ο Παράδεισος των κυριών: Ντίνος και Μιράντα παντρεύονται!
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ντίνος και Μιράντα παντρεύονται!

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος με τη Μιράντα, επιτέλους, είναι ελεύθεροι να προχωρήσουν σε γάμο. Το διαζύγιο με τη Λιζέτα έχει βγει και πλέον δεν τους εμποδίζει τίποτα να παντρευτούν.

Η Λιζέτα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να βρει τη μικρή Ειρήνη, καθώς η Βικτώρια την έχει «φυγαδεύσει» σε ένα ίδρυμα, την ίδια στιγμή η Αμαλία δεν αφήνει τον Ντίνο σε ησυχία και δεν χάνει λεπτό χωρίς να του υπενθυμίζει το πόσο τον αγαπάει, ενώ ο Ντίνος της ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά: «Σε παρακαλώ μη με πλησιάζεις. Η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Η Αμαλία απογοητευμένη του λέει: «Εντάξει Ντίνο, υποφέρω όμως να είσαι δίπλα μου και να μην μπορώ να σε αγγίξω, θα φύγω από το γραφείο και θα πάω με τον Μάρκο».

Την ίδια ώρα ο Ντίνος τα λέει όλα στη Μιράντα κι εκείνη έξαλλη πιάνει την Αμαλία: «Ο Ντίνος μού τα λέει όλα. Θέλουμε να φτιάξουμε τη ζωή μας, γιατί δεν μας αφήνεις;», είναι τα λόγια της και τσακώνονται άσχημα.

1678705874750-219699226-paradeisos-(4).jpg

Στο μεταξύ η Μιράντα έχει υποψίες ότι μπορεί να έχει βγει το διαζύγιο του Ντίνου και η Λιζέτα να το κρύβει και δεν αργεί η στιγμή που οι υποψίες κανένας γάμος με τη Λιζέτα. Το διαζύγιο σου έχει βγει εδώ και καιρό, απλά για κάποιους λόγους που θα ανακαλύψουμε η Λιζέτα σού το έκρυβε», του λέει.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας: «Αγάπη μου επιτέλους, μπορούμε να παντρευτούμε», της ανακοινώνει και η Μιράντα κλαίει από χαρά. Αμέσως αρχίζουν να κάνουν σχέδια:

«Από σήμερα κιόλας αρχίζω τις διαδικασίες για να κάνουμε τον γάμο μας, όσο πιο γρήγορα γίνεται», της λέει.

Ο Βίκτωρας φτάνει στον «Παράδεισο» και τους δίνει την πιο ευχάριστη είδηση. «Ντίνο, είσαι ελεύθερος».

Στο μεταξύ το νέο του γάμου της Μιράντας με τον Ντίνο γίνεται η πρώτη είδηση στον «Παράδεισο» κι ενώ όλοι χαίρονται με τη χαρά του ζευγαριού, ο Αμαλία με τον Μάρκο πέφτουν στα «μαύρα πανιά»! Την ίδια στιγμή η Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη με τη Λιζέτα, η οποία της αποκαλύπτει: «Ήρθα να πάρω τη μικρή. Το μετάνιωσα που την άφησα», ισχυρίζεται και η Ειρήνη της απαντάει με αυστηρό ύφος: «Άσε τον Ντίνο με τη Μιράντα να υιοθετήσουν το παιδί και φύγε», ενώ αμέσως ειδοποιεί τον Ντίνο ότι η Λιζέτα είναι στη Θεσσαλονίκη για να πάρει το κοριτσάκι. Κι ο Ντίνος δεν χάνει καιρό, φεύγει κι αυτός για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να προλάβει πριν η Λιζέτα το πάρει και εξαφανιστεί.

Πηγή: tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved