Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος του με τη Δανάη και η μεγάλη του φοβία -Έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της
Media

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος του με τη Δανάη και η μεγάλη του φοβία -Έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγάλος φόβος του, αλλά και τι ερωτεύτηκε στη γυναίκα του.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε:

«Έχουμε πει ότι είναι το μόνο που δεν θέλω να κάνω στη δουλειά. Θέλουμε να παίξουμε μαζί αλλά δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία εναλλαγής των ρόλων. Εμένα μου αρέσει πολύ ότι η σκηνοθεσία διαδέχεται την υποκριτική και μετά από μια παράσταση μπορεί να φορέσω ένα λαμέ σακάκι να πάω να τραγουδήσω με την μπάντα μου.

papageorgiou.jpg

Αυτή η εναλλαγή μου αρέσει και στο σπίτι μου. Αν είμαστε και οι δυο στις δουλειές μας έχουμε κάτι να πούμε, διαφορετικό. Εάν είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας. Είναι δική μου φοβία. Άλλοι βέβαια το κάνουν αλλά εμένα με φοβίζει αυτό το 24/7 δουλειά και σπίτι μαζί».

Και σε άλλο σημείο ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είπε: «Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα με την οποία θα είχαμε διαφορετικούς στόχους για τη ζωή. Ένας από του λόγους που έχω κουμπώσει πολύ με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι νομίζω το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος με αυτή».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω είναι μία ποιότητα την οποία δεν τη συναντάς εύκολα, όχι μόνο σε ένα ταίρια, αλλά και στον κόσμο, εννοώ την αυθεντική καλοσύνη. Είναι ένας παρονομαστής που μπορεί να κάνει μια σχέση ευτυχισμένη», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved