Ζήνα Κουτσελίνη: «Είμαι καλά στον σταθμό που είμαι και ας μη βιάζεται κανένας να με πετάξει εκτός»
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Είμαι καλά στον σταθμό που είμαι και ας μη βιάζεται κανένας να με πετάξει εκτός»

Η Ζήνα Κουτσελίνη, όπως πάντα στις συνεντεύξεις της είναι «χείμαρρος», παρ' όλο που κάνει σπάνια δηλώσεις. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που έχει με το Star, στη συνέχιση της συνεργασίας τους αλλά και για τα πιο καυτά πρόσωπα της τηλεοπτικής πραγματικότητας.

«Τα μονοετή συμβόλαια που κάνω βοηθούν στο τέλος της χρονιάς και εμένα και το Star» παραδέχτηκε η Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε αποκαλύπτοντας:

«Δεν θα πω ποτέ από ποιο σταθμό έχω δεχθεί πρόταση. Στα επαγγελματικά μου είμαι στρείδι. Αυτή τη χρονιά που διανύουμε είμαι καλά στο Star, προς το παρόν ας μη βιάζεται κανείς να με πετάξει εκτός».

Αναφερόμενη στις αποφάσεις που πήρε ο Νίκος Μουτσινάς να δώσει τέλος στην τηλεοπτική του παρουσία, είπε σχετικά:

«Δεν είμαι ακόμη πεπεισμένη ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα κάνει κάτι. Μπορεί να κάτσει για μία χρονιά και να συνεχίσει με κάτι άλλο» σχολίασε και συνέχισε:

zina-koutselini-800x533.jpg

«Καλό είναι όταν νιώθεις δυνατός τηλεοπτικά, να ευχαριστείς τον σταθμό που σε φιλοξενεί και να ανοίγεις αλλού τα φτερά».

Ερωτώμενη για την απόφαση της Φαίης Σκορδά να φύγει από τον ΑΝΤ1 και φέτος να βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε:

«Η Φαίη Σκορδά δικαιώθηκε 100% που έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγε στον ΣΚΑΪ. Τα ποσοστά τηλεθέασης ακόμα δεν την έχουν δικαιώσει ακόμα αλλά οι τηλεοπτικές ζώνες χτίζονται».

Σε ό,τι αφορά την ένταση που υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα τηλεοπτικά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Ο Λιάγκας δεν έπρεπε να στενεχωρηθεί με την πλάκα που έκανε η εκπομπή της Μελέτη. Η Ελεονώρα δεν είχε στόχο να πικράνει τον Λιάγκα».

Στο σενάριο φαντασίας να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Γιώργο Λιάγκα, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε:

«Σε μία άλλη περίοδο ενδεχομένως να συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα. Σίγουρα θα ήταν ένα δυναμικό ντουέτο».

Ερωτώμενη τέλος για το περιβόητο σημείωμά της σε ένα χαρτάκι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τι είχε γράψει ιδιόχειρα, η Ζήνα Κουτσελίνη κατέληξε λέγοντας:

«Στο χαρτάκι που άφησα στην εκπομπή του Αρναούτογλου έγραψα ποιος θεωρώ ότι θα με ξεπερνούσε σε τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη. Δεν θα αποκαλύψω ποια πρόσωπα έγραψα στο χαρτάκι».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved