Σασμός: Η σκηνή της Θοδώρας στο γηροκομείο «τσάκισε» το twitter! «Τι σκηνάρα είναι αυτή…»
Media

Σασμός: Η σκηνή της Θοδώρας στο γηροκομείο «τσάκισε» το twitter! «Τι σκηνάρα είναι αυτή…»

Σασμός: Από τις αγαπημένες ηρωίδες έχει γίνει η Θοδώρα μετά τις περιπέτειες που έχει ζήσει.

Αυτή τη φορά η Δανάη Παππά έδωσε ρεσιτάλ με τις σκηνές της στο γηροκομείο, καθώς θέλησε να γνωρίσει από κοντά τη γυναίκα που μεγάλωσε τον αγαπημένο της.

Η Θοδώρα της εξομολογείται πως αγαπάει τον γιο της, όμως εκείνη δεν αντιδρά, ούτε όταν της δείχνει μια κοινή τους φωτογραφία.

sasmos-(4).jpg

Η γυναίκα που ο Λευτέρης έχει γνωρίσει ως μητέρα του, είναι στο γηροκομείο με προβλήματα υγείας και η Θοδώρα της επισκέφτηκε μήπως καταφέρει να μάθει κάτι παραπάνω. Στάθηκε όμως στην εξομολόγησή της για τον έρωτα που νιώθει για εκείνον και η σκηνή «τσάκισε» τους χρήστες του twitter!

Δες τη σκηνή αλλά και τα σχόλια στη gallery

Σήμερα

Η Αργυρώ μένει άναυδη με την πρόταση του Αστέρη. Θα την αποδεχτεί; Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να τους κρατήσουν χώρια. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ευδοκία στο γηροκομείο, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τον Λευτέρη.

sasmos-(3).jpg

Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι, που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Παύλος, ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντας να την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved