Survivor All Star: Η Ελένη Χαμπέρη ξεμπρόστιασε τον Μαρτίκα: «Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα»
Media

Survivor All Star: Η Ελένη Χαμπέρη ξεμπρόστιασε τον Μαρτίκα: «Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα»

Survivor All Star: Τον Σπύρο Μαρτίκα κατηγόρησε η Ελένη Χαμπέρη ότι στήνει ψηφοφορίες.

Η παίκτρια, η οποία είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν δημιουργεί εντάσεις, αυτή τη φορά ξεσπάθωσε και ξεμπρόστιασε τον Μαρτίκα.

xaberi-(1).jpg

«Γυρίζουμε από το αγώνισμα ασυλίας, έχουμε χάσει και λέει ο Σπύρος: “Ελένη, Νικόλ, ελάτε λίγο θέλω να σας πω”. Ξέρει ότι στο τελευταίο συμβούλιο τον είχαμε ψηφίσει εμείς οι δυο και η Σταυρούλα. Το ξέρει αυτό. Και μας λέει: “κορίτσια, χαίρομαι που χάσαμε σήμερα γιατί με αυτό το τρόπο θα καταφέρουμε να σώσουμε τη Νικόλ. Δε πρέπει να κάνουμε το λάθος και να μη βγάλουμε την Ελευθερία, οπότε κοιτάξτε καλά να ψηφίσετε Ελευθερία», είπε και συνέχισε:

xaberi-(5).jpg

Η Αφροδίτη δίπλα του, κράταγε ατζέντα, Εγώ είμαι “καλά” και έφυγα. Από το ύφος μου, η Αφροδίτη θεώρησε ότι με έχει πείσει και θεωρούσε ότι Ελένη και Νικόλ, θα ψηφίσουμε Ελευθερία», δήλωσε στην κάμερα Ελένη Χαμπέρη.

xaberi-(7).jpg

«Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος αλλά, δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του εκτός. Δυο εβδομάδες πριν, πας να μαγειρέψεις την ψηφοφορία για να βγω εγώ υποψήφια και τώρα θες να σε ξελασπώσω; Λυπάμαι αλλά, εγώ μαριονέτα σου δε γίνομαι. Είχες πει την πρώτη εβδομάδα ότι είμαι εύκολα διαχειρίσιμη. Δυστυχώς, δεν έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα να με διαχειριστής ούτε μια φορά. Λυπάμαι πολύ, δεν τα κατάφερες», συμπλήρωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved