H Γη της Ελιάς: Η ματ κίνηση  της Ιούλιας – Αγοράζει κρυφά τον ελαιώνα του Δημοσθένη
Media

H Γη της Ελιάς: Η ματ κίνηση της Ιούλιας – Αγοράζει κρυφά τον ελαιώνα του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία, θέλοντας να βοηθήσει τον Στάθη οικονομικά, αποφασίζει να αγοράσει τον ελαιώνα του Δημοσθένη.

Παράλληλα, ο Μάνoς αφήνεται ελεύθερος, ενώ ο Κουράκος και η Ευτυχία κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Από την άλλη, ο Φίλιππος αποκαλύπτει τη συγγένειά του με την Ειρήνη.

gh-ths-elias-(2).jpg

H Μαργαρίτα προσπαθεί να λογικέψει τον Αλέξη, αλλά εκείνος αποφασίζει να διακόψει κάθε επαφή μαζί της, κάτι που την ανησυχεί πολύ. Την ίδια στιγμή, οι απαγωγείς του Μάνου δεν επικοινωνούν με τους Βρεττάκους, γεγονός που ανησυχεί τη Μαρίνα, η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο, θεωρώντας πως το παρατράβηξε με τις διαπραγματεύσεις.

Οι ανησυχίες της βγαίνουν αληθινές, καθώς οι απαγωγείς αποφασίζουν να δώσουν ένα μάθημα στον Ισίδωρο και δέρνουν άσχημα τον Μάνο, ο οποίος λιποθυμάει από τον πόνο και είναι αιμόφυρτος. Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος και η Ευτυχία κυκλοφορούν πλέον ανοιχτά στο χωριό, προκαλώντας τα σχόλια των συγχωριανών τους. Μάλιστα, η κοπέλα ζητάει από τον Γιώργη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της και το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

gh-ths-elias-(1).jpg

Παράλληλα, ο Φίλιππος ετοιμάζει μία έκπληξη στη Βασιλική με τη βοήθεια όλης της οικογένειας, αλλά το σχέδιο δείχνει να ναυαγεί πριν καν αρχίσει. Την επόμενη μέρα, οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με τον Μάνο βαριά τραυματισμένο από τα χτυπήματά τους. Όταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται, κι έτσι ο άντρας αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων και να τους δώσει τα λύτρα.

1679576482623-891536211-gh-ths-elias-(3).jpg

Ωστόσο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο να βρει τα χρήματα που του λείπουν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βασιλική λαμβάνει ένα ξεχωριστό δώρο από την Αρετή, μαζί με μία κάρτα όπου της ζητάει συγγνώμη.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved