MasterChef: Απίστευτες ατάκες: «Είναι γλίτσα και μεγάλο τσόφλι»
Media

MasterChef: Απίστευτες ατάκες: «Είναι γλίτσα και μεγάλο τσόφλι»

MasterChef: Από εχθροί φίλοι και τούμπαλιν. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Γιώργος Πορφύρης έγιναν πάλι μαλλιά κουβάρια! Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο η αιτία για να ξαναβγούν τα μαχαίρια μεταξύ τους ήταν η Γιώτα.

Ο Γιώργος Πορφύρης από την άλλη πίστευε ότι ο Αλέξανδρος είχε συνωμοτήσει στην προηγούμενη ομαδική με τον Παύλο, για να την βγάλουν υποψήφια.

Ο Αλέξανδρος κατά τη διάρκεια όλου του επεισοδίου αυτής της Πέμπτης (23/3), έβλεπε με καχυποψία και την κίνηση του Κωνσταντίνου Κόκοτα να τον συμπεριλάβει στην ομάδα του. Όπως είπε ο ίδιος, αν το έκανε εσκεμμένα ήταν γιατί τον συμβούλεψε ο φίλος του Γιώργος Πορφύρης, τον οποίο χαρακτήρισε γλίτσα, τσόφλι και σίχαμα.

1679608100947-805645051-masterchef-(5).JPG

«Ο Κόκοτας με κοιτάει ενοχικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό παιδί ο Κώστας. Θα με στεναχωρήσει άμα είναι σε αυτό. Παρ' όλα αυτά θα τον δικαιολογήσω, αν όντως το έχει κάνει, γιατί είναι πιο μικρός και έχει να κάνει με έναν τύπο, ο οποίος είναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι. Ο τύπος είναι σίχαμα», ακούστηκε να λέει ο Αλέξανδρος για τον Γιώργο Πορφύρη.

Μέσα σε όλον αυτό το χαμό ακούστηκε και το όνομα της Μαρίας Μπέη.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο MasterChef, στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved