Σασμός: Νέος Γολγοθάς για τη Μαρίνα – Ο Αντώνης παθαίνει αμνησία
George Xanthinakis
Media

Σασμός: Νέος Γολγοθάς για τη Μαρίνα – Ο Αντώνης παθαίνει αμνησία

Σασμός: Ο Αντώνης βγαίνει νικητής από την αναμέτρηση με το θάνατο, αλλά όταν ξυπνά στην εντατική, έχοντας ακοίμητο φρουρό στο πλευρό του τη Μαρίνα, έχει αμνησία.

Η νέα πραγματικότητα που αντιμετωπίζει εκείνη, είναι μαχαίρι στην καρδιά... Ο Μανόλης ζει την απόλυτη φρίκη, καθώς έχει βρει το όπλο του φόνου, που ψάχνουν με μανία ο Μαθιός και η Καλλιόπη, ενώ ο Οδυσσέας ανακαλύπτει την αληθινή ταυτότητα του Λευτέρη και την αποστολή του.

1679651646801-768524121-sasmos.jpeg



Μέσα στη σκοτεινιά και την απελπισία, μοναδική αχτίδα χαράς είναι ότι ο Αντώνης ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην εντατική, έχοντας δίπλα του τη Μαρίνα. Όλοι οι οικείοι του είναι χαρούμενοι που κέρδισε τη μάχη με το θάνατο, αλλά εκείνος δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος.

1678538569528-439710647-sasmos-(11).JPG

Ο βαρύτατος τραυματισμός του του έχει προκαλέσει απώλεια μνήμης. Σοκαρισμένη, η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που την κοίταζε στα μάτια με λατρεία και με το άγγιγμά του απάλυνε όλες τις συμφορές της ζωής της, δεν την αναγνωρίζει. Είναι μια ξένη για εκείνον και οι θεράποντες γιατροί του δεν μπορούν να δώσουν απάντηση, για την πλήρη επαναφορά της.

sasmos-(8).JPG

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή του αλλάζει άρδην, όπως και της Μαρίνας, ενώ δεδομένης της κατάστασής του δεν θα μπορεί να εξασκήσει τα επαγγελματικά του καθήκοντα ως αστυνομικού διευθυντή Ρεθύμνου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved