Ζέτα Μακρυπούλια: Θα πει το ναι στους «Προδότες» του ΑΝΤ1;
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: Θα πει το ναι στους «Προδότες» του ΑΝΤ1;

Αναμένεται να δούμε αν η Ζέτα Μκαρυπούλια θα είναι αυτή που θα αναλάβει τα ηνία του νέου ριάλιτι μυστηρίου, με τίτλο Προδότες, που έρχεται στον ΑΝΤ1.

Το ριάλιτι μυστηρίου που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες στο BBC, ενώ ήδη μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, κίνησε το ενδιαφέρον τριών εγχώριων εταιρειών παραγωγής, που κονταροχτυπήθηκαν για τα δικαιώματα τα οποία απέκτησε η Silverline Media του Νίκου Κάλη. Για το πρόγραμμα έδειξαν ενδιαφέρον το STAR, το MEGA και ο ΑΝΤΙ, με τον τελευταίο να δείχνει ένθερμο ενδιαφέρον και να το αποκτά.

Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση, ο σταθμός επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία της η Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις καθώς φέτος λήγει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας, οπότε όλα θα κριθούν από την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Όπως και να έχει, το παιχνίδι θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούνιο.

1677046768298-824513752-zeta-makripoulia-(7).jpg

Το κόνσεπτ

Το ριάλιτι «The traitors» του BBC One, αποτελεί εκδοχή του ολλανδικού «De Verradera» το οποίο πρωτολανσαρίστηκε από το RTL4 τον Μάρτιο του 2021.

Σε ένα κάστρο κλείνονται 22 άτομα. Παρότι σε κάποιες διεθνείς εκδοχές μετέχουν ηθοποιοί, η ελληνική θα περιλαμβάνει παίκτες της διπλανής πόρτας. Οι 18 ορίζεται, σύμφωνα με τους κανονισμούς, να είναι οι «Πιστοί», ελπίζοντας να μοιραστούν ένα χρηματικό έπαθλο αξίας έως 120.000 ευρώ.

Ανάμεσά τους είναι οι «Προδότες» - μια ομάδα διαγωνιζόμενων που επιλέγονται από τον παρουσιαστή του προγράμματος την πρώτη μέρα, στόχος των οποίων είναι να τους παραπλανήσουν και να τους εξαλείψουν διεκδικώντας το έπαθλο.

TheTraitors2.jpg

Οι «Πιστοί» δεν γνωρίζουν ποιοι, ανάμεσα τους. είναι οι «Προδότες». Το ξέρουν όμως οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο. Κάθε βράδυ, οι προδότες συγκεντρώνονται κρυφά για να αποφασίσουν ποιον θέλουν να θέσουν εκτός παιχνιδιού.

Στους παίκτες ανατίθενται αποστολές τις οποίες πρέπει να ολοκληρώσουν ώστε να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ.

Εάν οι «Πιστοί» διαγωνιζόμενοι εξαλείψουν όλους τους «Προδότες», θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο, αλλά αν κάποιοι Προδότες φτάσουν μέχρι το τέλος κλέβουν τα χρήματα. Στο τέλος κάθε ημέρας, οι παίκτες συμμετέχουν σε ένα «Στρογγυλό Τραπέζι», όπου συζητούν ποιον σκοπεύουν να ψηφίσουν κι έπειτα ακολουθεί -μυστική- ψηφοφορία για εξορία παίκτη. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, οι έγκλειστοι εκφράζουν το σκεπτικό με το οποίο ψήφισαν.

To «The traitor» θα γυριστεί σε επιβλητικό παλαιό κτίριο εντός της Αττικής μέσα στους επόμενους μήνες, με στόχο να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

Πηγή: TV-24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved