Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει: «Δε βλέπω τόσο παραμυθένια τα πράγματα σε σχέση με τον έρωτα»
Showbiz

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει: «Δε βλέπω τόσο παραμυθένια τα πράγματα σε σχέση με τον έρωτα»

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την περίοδο της καραντίνας, αλλά και το κατά πόσο πιστεύει στον έρωτα. 

Η ίδια πλέον είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό "Glow" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε εκτενώς και στην περίοδο της καραντίνας, λέγοντας πώς της έκανε καλό που ήταν μόνη για ένα μεγάλο διάστημα, μιας και μπόρεσε να τα ξαναβρεί με τον εαυτό της. Παράλληλα μίλησε και για τον έρωτα, τονίζοντας πώς πλέον έχει ωριμάσει αρκετά, για να πιστεύει στα παραμύθια.

zeta_makripoulia_official_329622935_193464663361726_3461274922707197631_n-(1).jpg

Μιλώντας για την περίοδο της καραντίνας η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Με βόλεψε που έμεινα μόνη, σκέφτηκα πράγματα που με απασχολούσαν. Μετά άρχισε να βγαίνει ο εκνευρισμός και η πίεση. Ο εγκλεισμός άφησε στην ανθρωπότητα την έξαρση βίας, που με τρομάζει. Σε μένα δεν έφερε βία, αλλά χάνω πιο εύκολα την ψυχραιμία μου, δεν έχω την υπομονή που είχα. Ως προσωπικότητα πιέζομαι και αργώ πολύ να καταλάβω την πίεση.

Όταν αντιληφθώ τι έχει συμβεί, θα κάνω μία κίνηση και θα τα διαλύσω όλα" ενώ πρόσθεσε: "Όταν κόλλησα Covid, που έπρεπε να μείνω 16 μέρες μόνη μου, έφτασα σ’ ένα σημείο που έπιασα πάτο, χαμένη σε σκέψεις και σε θλίψη, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψει – κάτι που δε μου το επιτρέπω. Τόσο πολύ με έχω περιορισμένη από παντού και δεν ξέρω ειλικρινά σε ποια ηλικία "κανόνισα" με τον εαυτό μου να μην κλαίει".

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved