Γη της Ελιάς: Βάσια Παναγοπούλου: «Διάβασα τα επεισόδια και έβαλα τα κλάματα»
Media

Γη της Ελιάς: Βάσια Παναγοπούλου: «Διάβασα τα επεισόδια και έβαλα τα κλάματα»

Γη της Ελιάς: Ράκος μετά το θάνατο του γιου της, η Ασπασία ψάχνει να βρει στηρίγματα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

Καταφεύγει σε ψυχολόγο κι εκεί καταλήγει να ξετυλίγει το κουβάρι μιας πολύ βασανισμένης ζωής, με τον Δημοσθένη να αποτελεί το μέσο διαφυγής της. Η Βάσια Παναγοπούλου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον ρόλο της, την συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου ενώ αποκαλύπτει πως διαβάζοντας τα επεισόδια με τη δολοφονία του «γιου» της έβαλε τα κλάματα.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(10).jpg

Διαβάζοντας το σενάριο για την κηδεία του τηλεοπτικού σας γιου, ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις και αντιδράσεις σας;

«Διάβασα τα επεισόδια και έβαλα τα κλάματα. Τηλεφώνησα στη Βάνα Δημητρίου και της είπα ότι με έπιασε ρίγος. Της είπα ότι έγραψε ένα δώρο και για εμένα ως ηθοποιό αλλά και για τους τηλεθεατές. Γιατί το ίδιο ρίγος ήμουν σίγουρη άτι θα ένιωθαν και οι τηλεθεατές, όταν θα ερχόταν η ώρα της προβολής αυτού του κύκλου επεισοδίων. Η επιτυχία της σειράς μας απογειώθηκε με την αληθοφάνεια αυτών των σκηνών. Θεωρώ πως γράψαμε ιστορία με τον κύκλο αυτών των επεισοδίων».

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(8).jpg

Τι ελκύει το ενδιαφέρον σας στη σειρά, πέραν του ρόλου;

«Η υπέροχη πλοκή από μια σεναριογράφο με σερί επιτυχιών, τη Βάνα Δημητρίου. Η υπέροχη ομάδα σκηνοθετών με επικεφαλής τον Αντρέα Γεωργίου, τον οποίο θεωρώ χαρισματικό. Μια εταιρία παραγωγής του Κούλλη Νικολάου και του Αντρέα Γεωργίου που αγαπά και νοιάζεται τους συνεργάτες της και, φυσικά, μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών με πορεία θεατρική και ήθος. Παλαιότεροι και νεότεροι συνυπάρχουν αρμονικά. Εδώ θέλω να πω ότι με τον τηλεοπτικό σύζυγό μου, τον Κούλλη Νικολάου, “δέσαμε” υποκριτικά από την πρώτη στιγμή. Με στήριξε μοναδικά στο ρόλο μου, γιατί, βλέπετε, η υποκριτική είναι πινγκ πονγκ. Αν δεν πάρεις από το συμπαίκτη σου, δεν μπορείς να δώσεις. Είναι σπουδαίος ηθοποιός και στο θέατρο και στην τηλεόραση και είμαι τυχερή που αυτός υποδύεται τον Δημοσθένη. Με τον Κούλλη και τη σύζυγό του, την Κλαίρη, νιώθω πως με δένει τώρα πια σχέση ζωής. Είναι μια οικογένεια που σέβομαι και αγαπώ».

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(7).jpg

Γόνιμη η συνεργασία σας με τον Αντρέα Γεωργίου;

«Τη συνάντησή μου με τον Αντρέα Γεωργίου, από το “Τατουάζ”, όπου πρωτοσυναντηθήκαμε, τη θεωρώ καρμική. Τον αγαπώ, τον θαυμάζω και τον πιστεύω απεριόριστα», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved