Κόκκινο Ποτάμι - Μιχάλης Μαρκάτης: Ο Μανούσος Μανουσάκης έχει φωτίσει γεγονότα που δεν φανταζόμασταν
Media

Κόκκινο Ποτάμι - Μιχάλης Μαρκάτης: Ο Μανούσος Μανουσάκης έχει φωτίσει γεγονότα που δεν φανταζόμασταν

Ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρκάτης πρωταγωνιστεί φέτος στη δραματική σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη Κόκκινο Ποτάμι υποδυόμενος τον Λάζο, ένα ήρωα που ανήκει στους καλούς της ιστορίας.

Ο Μιχάλης Μαρκάτης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, Στο «Κόκκινο Ποτάμι» ο ρόλος του Λάζου ήταν για σας μια νέα πρόσκληση;

«Σίγουρα, γιατί σπανίως με βλέπουν στην τηλεόραση ως τον καλό της ιστορίας (γελάει). Συνήθως παίζω τους κακούς. Οπότε, το γεγονός ότι ο Μανούσος Μανουσάκης διέκρινε ότι μπορώ να πετύχω και σε έναν "κόντρα" ρόλο, αυτό για μένα είναι μια σημαντική νίκη».

Δεν είναι εύκολο η ιστορία να συνυφανθεί με τη μυθοπλασία. Υπάρχουν πολλές κόκκινες γραμμές αλλά ο κ. Μανουσάκης ξέρει να ακροβατεί.

«Είναι μεγάλος μάστορας στη δουλειά του, καθώς έχει, εκτός από την κινηματογράφηση, και την εποπτεία του σεναρίου και της κάθε λεπτομέρειας. Συμμετέχει επίσης ενεργά στο να βρεθεί ο τρόπος να ειπωθούν σωστά και αναίμακτα κάποια πράγματα. Βέβαια, η αλήθεια είναι αλήθεια και δεν αλλάζει, αλλά το θέμα είναι πώς δίνεται. Εμείς αυτή την ιστορία την ξέρουμε μέσα από μαρτυρίες. Είναι τόσο συγκινητικά πολλές φορές τα βιώματα των ανθρώπων που δυσκολευόμαστε να πούμε τα λόγια μας και συγκινούμαστε».

kokkino-potai-(4).jpg

Είχατε εικόνα γι’ αυτό το κομμάτι της ιστορίας σε αυτόν τον βαθμό που παρουσιάζεται στη σειρά;

«Είχα διαβάσει γενικότερα και ήξερα την ιστορία και πώς εξελίχθηκε, αλλά τώρα με όλη αυτή τη μελέτη έχουν φωτιστεί γεγονότα που δεν φανταζόμασταν και πραγματικά έχουμε απορήσει όλοι με το πόσο σκληρός μπορεί να γίνει ο άνθρωπος με τον άνθρωπο».

Εσείς υποδύεστε τον Λάζο, έγκριτο δημοσιογράφο και εκδότη εφημερίδας, αλλά και καθαρό άνθρωπο.

«Παράλληλα ήταν ένας από τους ηγέτες του λοιμοκαθαρτηρίου όσο ήταν εκεί. Στη συνέχεια ακολούθησε το ένστικτο και την καρδιά του και βλέπουμε τον ήρωά μας να προσπαθεί να λυτρωθεί από τους εφιάλτες του. Αυτό δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει για τη ζωή του στην πορεία του. Ελπίζω να τα καταφέρει στο τέλος».

Πηγή: TV - 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved