Ο Παράδεισος των Κυριών - Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο Αποστόλης είναι ικανός να φτάσει στα άκρα»
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών - Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο Αποστόλης είναι ικανός να φτάσει στα άκρα»

Ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλάει για τη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών που πρωταγωνιστεί φέτος αλλά και τις αγαπημένες του Μέλισσες, τη σειρά που «επαναπροσδιόρισε την μυθοπλασία στην τηλεόραση». 

O αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του αναφέρεται στο ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και στα όσα πρόκειται να συμβούν, ενώ παράλληλα επισημαίνει τη βαρύτητα και τη συμβολή της αγαπημένης δραματικής σειράς Μέλισσες στην οποία πρωταγωνιστούσε την περασμένη τριετία.

Ο ήρωας που υποδύεστε τώρα δεν έχει καμία σχέση με τον... Κυριάκο των «Μελισσών». Σας λείπει;

«Άλλος τύπος ήταν ο Κυριάκος... Με το κλαρίνο και τη μαγκιά του... Αν και εκείνος ήταν επίσης γυναικάς. Στην αρχή τουλάχιστον, γιατί μετά αφοσιώθηκε στη μοδιστρούλα του (γελάει). Ήταν μια υπέροχη δουλειά οι "Μέλισσες" και όσοι συμμετείχαμε δεν πρόκειται να την ξεχάσουμε ποτέ. Με αυτή την έννοια, ναι, μου λείπει. Άλλωστε ήταν μια σειρά που επαναπροσδιόρισε τη μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση και είμαι πολύ περήφανος που συμμετείχα σε αυτή την επανεκκίνηση, η οποία κακά τα ψέματα, μου άνοιξε και πολλούς δρόμους. Μου επέτρεψε να επιλέγω δουλειές στην τηλεόραση και στο θέατρο, κάτι καθόλου εύκολο στις μέρες μας, γι' αυτό και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Όμως η ζωή και η τέχνη εξελίσσονται και τώρα είμαι ο... Αποστολής».

agries-melisses-kiriakos.jpg

Πώς θα τον δούμε λοιπόν προσεχώς;

«Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω... Όλα τα περιμένω από αυτόν! Με τρομάζει ώρες ώρες, γιατί νομίζω πως είναι ικανός ακόμα και για το χειρότερο. Μπορεί ακόμα και όπλο να τραβήξει για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του ή όσα θεωρεί ότι του ανήκουν, έμψυχα και άψυχα. Είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί εύκολα να φτάσει στα άκρα. Παρ' όλα αυτά, τώρα, μέσα από τη σχέση του με την Ντέπυ, θα δούμε και μερικές πτυχές του χαρακτήρα του που δεν έχουμε ξαναδεί... θα τον δούμε, για παράδειγμα, να γίνεται τρυφερός απέναντί της, να νοιάζεται για εκείνη και την εύθραυστη υγεία της... θα προχωρήσει η σχέση τους... Όταν όμως ανακαλύψει πως υπήρξε ερωμένη και γυναίκα του γιου του, του δολοφονημένου Αριστείδη, τότε όλα θα αλλάξουν. Ακόμα βέβαια δεν ξέρει τίποτα γι' αυτό. Εκεί θα λυγίσει...».

paradeisos-(10).jpg

Είστε τύπος που ενδιαφέρεται για τα νούμερα τηλεθέασης·

«Νομίζω πως βρίσκομαι κάπου στη μέση. Δεν τρέχω πίσω τους, ούτε όμως είμαι και αδιάφορος. Για να καταλάβετε, είναι όπως στο θέατρο. Παίζω σε μια πολύ ωραία επίσης δουλειά, στο "Dogville" του Λαρς Φον Τρίερ, με πολύ ωραίο καστ και με μια "Μέλισσα", την Έλλη Τρίγγου. Ε, λοιπόν, ένιωσα μεγάλη χαρά και περηφάνια που ακόμα και στις μέρες του χιονιού, που ήταν δύσκολες οι μετακινήσεις στην Αθήνα, ο "Νέος Ακάδημος" ήταν γεμάτος κόσμο. Σημαίνει πως κάτι κάνουμε καλά.. .Έτσι νιώθεις και όταν διαπιστώνεις πως η σειρά όπου παίζεις στην τηλεόραση έχει ανεβασμένα νούμερα τηλεθέασης. Απλά πράγματα. Βέβαια δεν είναι μόνο τα νούμερα. Σημασία για μένα έχουν και οι άνθρωποι και το κλίμα στο οποίο συνεργάζομαι. Ποτέ δεν με ενδιέφερε πού θα μπει το όνομά μου, το μόνο που ήθελα πάντα ήταν καλές δουλειές και ωραίες, με ανθρώπινες συνεργασίες. Γιατί αυτό μένει στο τέλος. Και ευτυχώς δεν έχω παράπονο, το έχω πετύχει».

Είναι κάτι που ονειρεύεστε να κάνετε στην καριέρα σας και ακόμα δεν το έχετε καταφέρει;

«Ναι! Να παίξω σε μια χολιγουντιανή ταινία! Το λέω και το διαλαλώ και το περιμένω. Γι' αυτό πηγαίνω σε όποιο σχετικό κάστινγκ προκύπτει. Δουλεύω συνειδητά προς αυτή την κατεύθυνση, θέλω να τα καταφέρω κάποτε, το κυνηγάω, πώς το λένε! Και ελπίζω κάποια μέρα να το πετύχω. Μεγάλο όνειρο!».

paradeisos-(5).jpg

Είστε κι ένας νέος μπαμπάς... Πώς νιώθετε;

«Τώρα ο μικρός έχει φτάσει πια τα τρία και δεν μπορώ να το πιστέψω πώς κύλησε έτσι ο χρόνος... θα σας πω το εξής: ώσπου να έρθει στη ζωή μου, δεν ήξερα τι σημαίνει στ' αλήθεια αγάπη! Δεν είχα δοκιμάσει τη γεύση μιας τέτοιας αγάπης. Και τώρα είμαι άλλος άνθρωπος μαζί με τη γυναίκα μου. Τώρα έρχονται φίλοι και γνωστοί να πιούμε μια μπίρα μετά το θέατρο κι εγώ δεν βλέπω την ώρα να επιστρέφω στο σπίτι, για να παίξω μαζί του, να τον προλάβω πριν κοιμηθεί. Αυτό είναι αγάπη...».

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved