IQ 160 - Ηλίας Μουλάς: Οι ξεχωριστοί αστυνομικοί της σειράς και η γυναίκα που τους αναστατώνει
Media

IQ 160 - Ηλίας Μουλάς: Οι ξεχωριστοί αστυνομικοί της σειράς και η γυναίκα που τους αναστατώνει

O κωμικός ηθοποιός Ηλίας Μουλάς μας συστήνει τον Γιώργο Βλαστό τον ρόλο που θα ενσαρκώσει στη νέα σειρά IQ 160 του STAR που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στην οθόνη μας. 

Επιστρέφει στην οθόνη μας ο κωμικός ηθοποιός Ηλίας Μουλάς, σε μια νέα σειρά που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Σε συνέντευξή του συστήνεται ως Γιώργος Βλαστός, τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά, και μας ξεναγεί στον κόσμο των IQ 160.

moulas-(1).jpg

Θα μας συστήσετε τον ήρωά σας, τον Γιώργο Βλαστό;

Είναι υπαστυνόμος Β' και εργάζεται στη Δίωξη Εγκλήματος. Είναι το καλό παιδί που μπορεί να τον συνεπάρει ο ενθουσιασμός και να γίνει λίγο αφελής. Και κάποιες φορές λέει τα πράγματα αφιλτράριστα, ξεχνώντας ότι είναι αστυνομικός. Σε αντίθεση με τον Αργύρη (Νίκος Κουρής), ο οποίος αρχικά δεν βλέπει με καλό μάτι την Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη), ο Γιώργος τη συμπαθεί αμέσως και προσπαθεί να πείσει το συνάδελφό του να την κρατήσουν στην ομάδα. Αυτό που μου αρέσει στον Γιώργο είναι ότι, ενώ είναι λίγο αφελής, λίγο πιο λαϊκό παιδί, την ώρα της δουλειάς είναι ένας πολύ σωστός επαγγελματίας. Ποτέ δεν ξεχνά ότι δουλεύει για την αστυνομία, ότι έχει να αντιμετωπίσει εγκληματίες και δολοφόνους, οπότε είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του. Είναι μια ωραία αντίθεση. Δηλαδή, ότι μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου σωστά, αλλά ενδιάμεσα να πεις και το καλαμπούρι σου.

moulas-(2).jpg

Η Πηνελόπη, λοιπόν, γίνεται το νέο μέλος της ομάδας.

Ναι, η Πηνελόπη, η οποία έχει IQ 160, όσο, νομίζω, και ο Αϊνστάιν! Αλλά ταυτόχρονα, έχει άλλα προβλήματα, π.χ., οργανωτικά, γι’ αυτό και δεν είχε καταφέρει ποτέ να εκμεταλλευτεί το μυαλό της. Όταν τη γνωρίζουμε, εργάζεται ως καθαρίστρια στο αστυνομικό τμήμα, όπου ένα βράδυ βλέπει τυχαία το φάκελο μιας υπόθεσης και τον πίνακα στον οποίο γράφουμε διάφορα και σημειώνει μια ένδειξη προς τη σωστή κατεύθυνση. Την άλλη μέρα, αναρωτιόμαστε ποιος το έκανε και βλέπουμε από την κάμερα ασφαλείας ότι ήταν η Πηνελόπη. Καλείται να δώσει εξηγήσεις και έτσι καταλαβαίνουμε τη δύναμη που έχει το μυαλό της, οπότε την παίρνουμε στην ομάδα ως σύμβουλο στις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε.

Από τη στιγμή που η Πηνελόπη «εισβάλλει» στην ομάδα, θα... εισβάλλει αντίστοιχα και η ομάδα στη ζωή της;

Νομίζω ότι γίνεται το ανάποδο. Η Πηνελόπη δεν εισβάλλει μόνο στο τμήμα, αλλά φέρνει μαζί και όλη της την οικογένεια! Έρχονται τα παιδιά της, τα φλερτ της και ξαφνικά βρισκόμαστε να κάνουμε babysitting στο μωρό της, ειδικά ο Γιώργος.

moulas-(3).jpg

Μέσα σε όλα, είναι και ερωτευμένος!

Είναι ερωτευμένος με τη Δάφνη (Ελίζα Σκολίδη), προσπαθεί, αλλά κάτι δεν κάνει σωστά. Κάνει λάθη στον τρόπο που την προσεγγίζει. Νομίζω ότι είναι υπερβολικός στο φλερτ και δεν πιάνει τα σωστά σημάδια. Γιατί είναι δυο πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Η Δάφνη έχει ορθολογική σκέψη, ασχολείται με τα κομπιούτερ, τους αριθμούς και το γραφείο της είναι πάντα τακτοποιημένο, ενώ του Γιώργου το ακριβώς αντίθετο, δεν μπορεί καν να βρει το στυλό του. Το σωστό θα ήταν να τη φέρει λίγο προς τα δικά του νερά, αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον τρόπο για να το καταφέρει.

Πηγή: 7 Μέρες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved