Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού: «Να κοιτάμε τη δικιά μας την καμπούρα...»
Media

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού: «Να κοιτάμε τη δικιά μας την καμπούρα...»

Καλύτερα δε γίνεται: Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού σήμερα μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν μες τη βδομάδα για την Ελίνα Παπίλα.

Η δεύτερη έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1 και άκουσε τα εξ αμάξης από παρουσιαστές και δημοσιογράφους πρωινών εκπομπών. Τα όσα ακούστηκαν ενόχλησαν πολύ τη Ναταλία Γερμανού και δεν δίστασε να πει την άποψή της στον αέρα, σήμερα, 25 Μαρτίου.

1679748959322-84398985-natalia.jpeg

«Ένα Σαββατοκύριακο έχει παίξει η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, τώρα είναι το δεύτερό της. Έχουμε φορέσει την μπέρτα του δικαστή του Αρείου Πάγου και είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το σφυράκι, τέλος, πάρτε τους! Παιδιά χαλαρώστε λίγο και να καταθέσω και αυτό. Θεωρώ ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα οποιασδήποτε άλλης εκπομπής, πλην της δικής της», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Προσωπική μου γνώμη και αυτή, έτσι; Αν εμείς ως “Καλύτερα δεν γίνεται” θέλουμε να μιλάμε για νούμερα, να κοιτάμε τη δική μας καμπούρα, κάναμε 10%, κάναμε 13%, κάναμε 15%. Τι μπορούμε να διορθώσουμε, τι κάναμε καλά. Γιατί μια εκπομπή να ασχολείται με τι νούμερα κάνει η άλλη εκπομπή; Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί θα τρελαθώ».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved