Survivor All Star: Μαρτίκας και Αγόρου υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star: Μαρτίκας και Αγόρου υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αμέσως μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός για την απόφαση της παραγωγής να αποβληθούν από το ριάλιτι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης, οι παίκτες προχώρησαν σε ψηφοφορία.

Μετά την πρώτη υποψηφία από την μπλε ομάδα που είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, οι δυο επόμενοι από την ίδια ομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου.

unknown_330019133_1141670509834734_4257720575523715939_n.jpg

Οι τριγμοί στην ομάδα είναι ήδη φανεροί καθώς μετά και την αποβολή των δυο παικτών, δεν ξέρουν πώς θα προχωρήσουν σαν ομάδα καθώς και οι δυο παίκτες ήταν δυνατοί αγωνιστικά.

«Ο Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Έχουμε αποδείξεις και για αυτό. Με αυτά τα δεδομένα καταλήξαμε στην απόφαση ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star», είπε ο Γιώργος Λιανός αναφορικά με την απόφαση της παραγωγής για τους δυο παίκτες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved