Κατερίνα Καραβάτου:Με την παρουσία μου στο My Style Rocks θέλω να υπάρχει το επίπεδο που χρειάζεται
Media

Κατερίνα Καραβάτου:Με την παρουσία μου στο My Style Rocks θέλω να υπάρχει το επίπεδο που χρειάζεται

Η Κατερίνα Καραβάτου, είπε το ναι στην παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, My style rocks.

Η παρουσιάστρια μίλησε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, για την εκπομπή αλλά και για το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που εκτελεί χρέη διαιτητή ανάμεσα σε κριτές και παίκτριες.

katerinakaravatou_321546762_197729702944098_1737872352777455006_n.jpg

-Πρωινές εκπομπές βλέπεις;
Με τα προγράμματα των παιδιών, βλέπω όταν μου το επιτρέπουν οι ασχολίες μας. Βλέπω τηλεόραση από πολύ μικρή, θα είμαι για πάντα τηλεορασάκιας είναι ξεκάθαρο. Σκεφτόμουν πόσο δύσκολη είναι η θέση των ανθρώπων που βρίσκονται στις πρωινές εκπομπές με όλα αυτά που συμβαίνουν. Θεωρώ ότι, αν δεν είσαι άνθρωπος της ενημέρωσης είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση, αυτή τη δυστυχία και τον πόνο. Επειδή έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια πρωινό και το χούι δεν φεύγει ποτέ, σκέφτομαι αν είχε συμβεί αυτό τι θα έκανα, πώς θα μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση, τι θα έπρεπε να έχω κάνει. Είναι δύσκολη αυτή η κατάσταση.


- Είχες δει το«My style rocks» ως τηλεθεάτρια;
Εχω δει όλες τις σεζόν του σόου, με όλους τους διαφορετικούς συμμετέχοντες αλλά δεν μπορούσα να το παρακολουθώ καθημερινά λόγω χρόνου. Ηταν για μένα μια μεγάλη πρόκληση, γιατί είναι ένα είδος πολύ διαφορετικό. Είναι η πρώτη φορά που έχω να κάνω με κριτές με διαγωνιζόμενους και αυτό έχει να κάνει με μια αλληλεπίδραση μεταξύ μας και μια σχέση η οποία δεν υπάρχει στις εκπομπές που μέχρι τώρα παρουσίαζα. Είναι ένα διαφορετικό κομμάτι. Αυτό μου μαθαίνει πολλά πράγματα και για τη ζωή και για τη δουλειά μου. Επίσης το γεγονός ότι είναι μαγνητοσκοπημένο είναι και αυτό πολύ ενδιαφέρον για μένα, γιατί είμαι συνέχεια σε ετοιμότητα.

katerinakaravatou_325857144_700130228432095_4523926025731013503_n.jpg


- Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εντάσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και τους κριτές και πολλές φορές εκτελείς χρέη διαιτητή. Αυτό πώς το διαχειρίζεσαι;
Όταν μπαίνω στο πλατό για να γίνει η εγγραφή, γνωρίζοντας και τους τρεις κριτές τους οποίους εκτιμώ, η θέση μου είναι υπέρ των κοριτσιών. Μετά από τόσα γυρίσματα, έχω αναπτύξει μια άλλη σχέση μαζί τους, τα καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ, όταν συμβαίνουν πράγματα τα οποία ποτέ δεν θα τα επέτρεπα στη ζωή μου, να τα επιτρέψω και σε μια εκπομπή. Αν κάποιος μιλήσει άσχημα, δεν μπορώ να το δεχθώ, θα πρέπει να αντιδράσω, να τους μιλήσω και να τους εξηγήσω πού βρίσκονται. Είναι στην τηλεόραση και εκτίθενται σε πολύ κόσμο. Για κάποιους ανθρώπους αυτά τα κορίτσια μπορεί να αποτελούν πρότυπα. Με την παρουσία μου στο σόου, θέλω να υπάρχει το επίπεδο που χρειάζεται, για το οποίο εγώ θα μπορώ να είμαι υπερήφανη να μιλώ και να συνεχίζω να παρουσιάζω. Όπως θα ήμουν σε μια παρέα, όπου μπορεί να γινόταν κάτι που δεν θα μου άρεσε και θα το έλεγα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είμαι κι εκεί, είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην εφημερίδα realnews.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved