Media

My Style Rocks: Χαμός στο πλατό- Εκτός εαυτού κριτές και Καραβάτου: «Στα σπίτια σας αυτά. Φτάνει»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) μεγάλος χαμός προκλήθηκε στο πλατό, μιας και κάποια λόγια των κοριτσιών και μια φράση της Βασιλικής Λιγνού έβγαλε τόσο τους κριτές, όσο και την Κατερίνα Καραβάτου εκτός εαυτού. 

Το παιχνίδι μόδας, όσο προχωρούν τα επεισόδια, τόσο και οι εντάσεις γίνονται όλο και περισσότερες, μιας και ο ανταγωνισμός για τη νικήτρια της εβδομάδας είναι όλο και πιο μεγάλος.

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και όταν έφτασε η στιγμή που κρίθηκε η Emilia Vodos, ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση με τις κοπέλες και τους κριτές για το πόσο τελικά στημένες είναι οι βαθμολογίες των κοριτσιών. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μάλιστα είπε πώς το outfit της Emilia ήταν πανομοιότυπο με εκείνο της Ρεινα Βενέτη και παράλληλα η Ρέινα ρώτησε την Βασιλική Λιγνού με ποιό σκεπτικό έβαλε σε εκείνη 1 και στην Emilia 4.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2122023-61900-mm.bmp.jpg

Στη συνέχεια, είδαμε ότι η Βασιλική αποκάλεσε την Ρέινα "βούρλο", κάτι που την έβγαλε εκτός ορίων και εκεί η κατάσταση ξέφυγε και η Κατερίνα Καραβάτου είπε αρχικά: "Είναι δυνατόν, λίγος σεβασμός. Και εμείς μεγάλοι άνθρωποι είμαστε εδώ" ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης συνέχισε: «Δεν θα λέτε τέτοιες λέξεις εδώ μέσα, στα σπίτια σας αυτά»

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved