Ο Παράδεισος των κυριών: Ποια ευχάριστη είδηση ανακοινώνει ο Βύρωνας στον Ντίνο και την Μιράντα;
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ποια ευχάριστη είδηση ανακοινώνει ο Βύρωνας στον Ντίνο και την Μιράντα;

Ο Παράδεισος των κυριών:  Η Βικτώρια αν και ταραγμένη, προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη την ώρα της απροειδοποίητης εξέτασης. 

Άραγε θα καταλάβει ο γιατρός το ψέμα της; Παράλληλα, στο σπίτι των Βασιλείου, η Όλγα ετοιμάζεται να δεχθεί μια ξεχωριστή βραδινή επίσκεψη που δυστυχώς θα έχει δυσάρεστα επακόλουθα. Την ίδια ώρα, η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

paradeisos-(8).jpg

Κι ενώ στο σπίτι των Γιαννόπουλων επικρατεί πανικός αναφορικά με το θέμα τη Γεωργίας, η Κούλα κάνει μια θλιβερή αποκάλυψη για τον Στέφανο. Ποια ευχάριστη είδηση ανακοινώνει ο Βύρωνας στον Ντίνο και την Μιράντα; Τι σκοπούς έχει ο άνδρας που μπαίνει στο δωμάτιο του Χρηστίδη; Καταφέρνει ο Σωτήρης να εντοπίσει τη Λιζέτα;

paradeisos-(12).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Μια ανατροπή στα σχέδια της Λιζέτας της φέρνει μεγάλη αναστάτωση, ενώ ο Ντίνος συλλέγει μια καινούργια πληροφορία. Η Αμαλία ξεπερνάει κάποια όρια που βάζουν σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο. Η Βικτώρια βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Χριστόφορο και τον Άγη στην πορεία όμως συνειδητοποιεί ότι το σχέδιο της δεν είναι τόσο καλά οργανωμένο όσο πίστευε.

paradeisos-(1).jpg

Η Όλγα και ο Σωτήρης παίρνουν μια κοινή απόφαση και ο Πάρης έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη. Τι θα ζητήσει η Όλγα από τον Αποστόλη και γιατί εκείνος θα στραφεί για βοήθεια στον Ζήση; Τι θα απαιτήσει ο Μάρκος από την Πιπιτσα; Γιατί η Φωφώ θα κλάψει στην αγκαλιά της Ζηνοβίας; Και γιατί η αλήθεια για τη Βικτώρια κινδυνεύει ξανά να βγει στο φως;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved