Δημήτρης Μαμιός: «Έχουν ανοίξει ιστορίες στη δουλειά του Μύρωνα αλλά στη ζωή του είναι πια η Άσπα»
Media

Δημήτρης Μαμιός: «Έχουν ανοίξει ιστορίες στη δουλειά του Μύρωνα αλλά στη ζωή του είναι πια η Άσπα»

Ο Δημήτρης Μαμιός υποδύεται τον Μύρωνα στο Σασμό και σε συνέντευξή του εξομολογείται πώς εκλαμβάνει την επιτυχία της σειράς. 

Ο ιδιαίτερα συμπαθής ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός μιλάει μεταξύ άλλων για τις σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών του Σασμού, την επιτυχία της σειράς και την ανασφάλεια των ηθοποιών.

Πώς κυλάει μέχρι στιγμής η συνεργασία σου με τον Σασμό;

Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος και η σειρά nάει πολύ καλά. Σε σχέση με τον ρόλο μου, είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί στη ζωή του Μύρωνα έχει μπει πια π Άσπα και έχουν ανοίξει ιστορίες και στη δουλειά του. Εκτός αυτών, είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί συνεργάζομαι με εξαιρετικούς συναδέλφους. Και για να πάει καλά κάτι και να πετύχει, παίζει ρόλο το σύνολο και να θέλουν όλοι να πετύχει. Όλοι θέλουμε ένα ήρεμο κλίμα, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και νομίζω μόνο έτσι γίνεται μία καλή δουλειά.

1675696893455-700569999-mamios-2.jpg

Αυτό που μου περιγράφεις παίζει ρόλο και στην επιτυχία που έχει η σειρά;

Ναι, ίσως παίζουν και αυτά ρόλο, αλλά η επιτυχία είναι ένας όρος που δεν ξέρω πώς ορίζεται. Η επιτυχία είναι ένας όρος πολυπαραγοντικός, που αφορά τους συντελεστές, το σενάριο, τη σκηνοθεσία, το μάρκετινγκ που έχει γίνει για τη σειρά. Υπάρχουν πολλά τμήματα για να πετύχει μία δουλειά και υπάρχει και μία μεγάλη ομάδα. Η σειρά έχει απήχηση στον κόσμο και αυτό φαίνεται από τα ποσοστά τηλεθέασης.

mamios-7.jpg

Πώς εκλαμβάνεις εσύ την απήχηση της σειράς;

Αντιλαμβάνομαι πως είμαι αναγνωρίσιμος από αυτή τη σειρά και ο ? κόσμος θέλει να μάθει τι θα γίνει παρακάτω. Ωστόσο, εγώ σκέφτομαι πως είναι μία δουλειά. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Λαμβάνω πολλή χαρά, όμως, γιατί και ο Μύρωνας είναι και ένας συμπαθητικός χαρακτήρας.

Όταν τελειώσει αυτή η συνεργασία τι θα σου έχει αφήσει;

Κάτι γλυκό. Είναι μία δουλειά που πήγε καλά. Η αναγνωρισιμότητα φεύγει. Σε αυτή τη δουλειά μπορεί να κάνεις και επιτυχία και αποτυχία.

1675201954809-678641682-mamios.jpg

Σου δημιουργεί ανασφάλεια αυτό;

Η δουλειά μού δημιουργεί ανασφάλεια, όχι αυτό. Η ανασφάλεια είναι στο πρόγραμμα γιατί η δουλειά μας δεν είναι μόνιμη. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό του επαγγέλματος μας. Δεν έχουμε μια σταθερότητα.

Έχεις μετανιώσει που έχεις επιλέξει αυτό το επάγγελμα;

Όχι. Γενικά δύσκολα μετανιώνω για κάτι που κάνω. Και τη δουλειά μου την αγαπάω.

Πηγή: MyTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved