Αντιγόνη Ψυχράμη: «Θα μου άρεσε ένα τηλεπαιχνίδι ή μια εκπομπή για τις τέχνες. Για πρωινό δεν ξέρω»
Media

Αντιγόνη Ψυχράμη: «Θα μου άρεσε ένα τηλεπαιχνίδι ή μια εκπομπή για τις τέχνες. Για πρωινό δεν ξέρω»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη αποκαλύπτουν τα όσα επιθυμούν να κάνουν στην τηλεόραση. 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ανοίγουν τα χαρτιά τους σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχουν σκεφθεί και τα όσα θα επιθυμούσαν να κάνουν στο μέλλον στην τηλεόραση.

Σας έχουν κάνει ποτέ κοινή πρότάση για πρωινή εκπομπή;

Δ.Μ.: Για πρωινή όχι. Πριν από χρόνια, μας είχαν κάνει πρόταση για μεσημεριανή εκπομπή, να κάνουμε μαζί κάτι πιο κοινωνικό, αλλά δεν υλοποιήθηκε. Στο παρελθόν είχαμε προτείνει εμείς μια ιδέα που περιελάμβανε ακόμα δύο άτομα, κάτι πιο νεανικό και παρεΐστικο. Είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό μας, στο δικό μου τουλάχιστον. Μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση παρέες που γνωρίζονται, όπως το «Κους Κους» με την Κατερίνα Καραβάτου. Μου αρέσουν αυτές οι εκπομπές, είναι πιο ανάλαφρες.

Α.Ψ.: Με τον Δημήτρη έχουμε συνεργαστεί πολύ στο θέατρο, κάτι το οποίο επιδιώκουμε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν τρελαίνομαι με την τηλεόραση ούτε την έχω δοκιμάσει. Σίγουρα δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε ένα concept που θα ήταν έξω από τα νερά μου. Αν όμως επρόκειτο για μια θεματολογία που θα μπορούσα να υποστηρίξω, γιατί όχι; Θα μου άρεσε, για παράδειγμα, ένα τηλεπαιχνίδι ή μια εκπομπή με θέμα τη μουσική και τις τέχνες. Πρωινές εκπομπές όμως δεν ξέρω κατά πόσον θα μπορούσα να υποστηρίξω.

1675172232235-916455701-makalias.jpg

Ωστόσο στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» θα το σκεφτόσουν να ενταχθείς;

Α.Ψ.: Μου αρέσει πολύ να βλέπω τα παιδιά, δεν ξέρω, όμως αν θα μπορούσα να αντε- πεξέλθω καθώς το live, μεταξύ άλλων, είναι σκληρό. Σε μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή θα ένιωθα πιο ασφαλής.

Τον επόμενο χρόνο, Δημήτρη, θα είστε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»;

Δ.Μ.: Είναι πολύ νωρίς ακόμη, δεν μου έχουν κάνει πρόταση ούτε ξέρουμε αν η εκπομπή θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά. Είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε, προφανώς όμως το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» είναι η προτεραιότητά μου.

Λέγεται ότι η Μπέττυ Μαγγίρα θα είναι και τον επόμενο χρόνο.

Δ.Μ.: Δεν το γνωρίζω αυτό, δεν έχω τέτοια ενημέρωση.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved