Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα έγκυος - Η Αντιγόνη φεύγει από τη Μάνη
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα έγκυος - Η Αντιγόνη φεύγει από τη Μάνη

Μετά την καταιγίδα στη Γη της Ελιάς έρχεται το φως του ήλιου! Έτσι και για την οικογένεια των Βρεττάκων. Μετά τη μεγάλη και οδυνηρή περιπέτεια που είχαν με την απαγωγή του Μάνου, φτάνει η στιγμή που θα ζήσουν την πιο μεγάλη ευτυχία.

Όπως θα δούμε, η οικογένεια του Μάνου θα προσπαθήσει να ξεχάσει ότι είχε συμβεί. Η Μαρίνα με τον Μόνο και τη μικρή Αγγελική ξαναζούν όμορφες οικογενειακές στιγμές, μέχρι τη στιγμή που η Μαρίνα αρχίζει να αισθάνεται και πάλι μια αδιαθεσία. Η κοπέλα δεν θορυβείται, αλλά μετά από κάποια ακόμα συμπτώματα. αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό.

H-gh-ths-elias_ep.-126-130-(2).jpg

Η συγκίνησή της είναι μεγάλη και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να το ανακοινώσει στον Μάνο: «Αγάπη μου, είμαι έγκυος. Έκανα τεστ και βγήκε θετικό», του λέει κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Ωστόσο η Μαρίνα είναι λίγο συγκρατημένη: «Καλύτερα να μην πούμε τίποτα ακόμα. Ας περιμένουμε να περάσουν λίγο οι μέρες να βεβαιωθούμε και μετά το ανακοινώνουμε», του ζητάει και η Μάνος εν μέρει συμφωνεί: «Ο,τι θέλεις, αλλά στον πατέρα θα το πούμε», της απαντάει.

Έτσι, ενώ είναι όλοι μαζί στο τραπέζι και ο Μάνος με τη Μαρίνα έχουν ένα πονηρό χαμόγελο, ο Ισίδωρος τους ρωτάει: «Τρέχει κάτι; Κάπως περίεργους σας βλέπω» και ο Μάνος παίρνει το ανάλογο ύφος και του το ανακοινώνει: «Πατέρα, σου έχουμε νέα. Η Μαρίνα είναι έγκυος. Περιμένουμε μωρό στην οικογένεια», του ανακοινώνει και ο Ισίδωρος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και τα δάκρυα συγκίνησε που θα αποκτήσει νέο εγγόνι και η οικογένεια των Βρεττάκων θα μεγαλώσει.

1675212203822-630347930-unknown_289838877_994761877889284_6938339933706533253_n.jpg

Ωστόσο ο Μάνος τον ενημερώνει: «Θέλουμε μια χάρη. Ξέρουμε ότι από τη χαρά σου δεν μπορείς να συγκρατηθείς, αλλά για κάποιο διάστημα και για ευνόητους λόγους δεν θέλουμε να μαθευτεί», του τονίζει, αλλά ο Ισίδωρος τους λέει: «Τουλάχιστον μήπως να το πούμε στην Αντιγόνη που είναι γιατρός και ξέρει τον οργανισμό και το πρόβλημα της Μαρίνας και θα τη βοηθήσει;» και ο Μάνος με τη Μαρίνα συμφωνούν και συμπληρώνουν: «Κι αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να προετοιμάσουμε και τον ποκοπίκο μας», λέει ο Μάνος.

Στο μεταξύ η Αντιγόνη, απογοητευμένη από τη ζωή της και πληγωμένη που δεν μπορεί να είναι με το παιδί της. αποφασίζει να φύγει και το ανακοινώνει στην οικογένειά της: «Αποφάσισα να φύγω για την Αγγλία, τελικά επέλεξα να ολοκληρώσω εκεί την ειδικότητά μου», τους λέει με πίκρα και όλοι καταλαβαίνουν ότι ίσως να είναι καλύτερα έτσι για όλους.

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved