Μαύρο Ρόδο - Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Η αγάπη του Πέτρου θα πείσει την Ελισάβετ να πετάξει τα ράσα»
Media

Μαύρο Ρόδο - Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Η αγάπη του Πέτρου θα πείσει την Ελισάβετ να πετάξει τα ράσα»

Η ηθοποιός Φωτεινή Παπαθεοδώρου μιλάει για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο και για τα συναισθήματα της καλόγριας Ελισάβετ ή αλλιώς της Άννας. 

Για την αποδοχή του κόσμου, την εστίαση του ενδιαφέροντος του κοινού και τη σχέση της με την εκκλησία μιλάει μεταξύ άλλων η ηθοποιός που υποδύεται την πρωταγωνίστρια του έργου που έχει καθηλώσει το κοινό.

Όλα τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω σας. Σας σόκαρε η αποδοχή του κόσμου;

«Δεν νιώθω τα φώτα στραμμένα πάνω μου. Νιώθω όμως την αγάπη του κόσμου που συχνά με πλησιάζει ή μου στέλνει όμορφα μηνύματα για τη σειρά».

mavro-4.jpg

Τι ενδιαφέρει περισσότερο το κοινό; Η ζωή μιας μοναχής ή ο απαγορευμένος έρωτας;

«Παρόλο που έχω μάθει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τον μοναχισμό ενσαρκώνοντας την Ελισάβετ, πιστεύω πως σίγουρα το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστόριας μας είναι ο απαγορευμένος έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ».

Ποια η σχέση σας με την εκκλησία πριν ξεκινήσετε τα γυρίσματα για το «Μαύρο Ρόδο»;

«Δεν είχα ποτέ στενή σχέση με την εκκλησία. Αλλά το “Μαύρο ρόδο” ήταν για μένα μια αφορμή να αναρωτηθώ για τη σχέση μου με την πίστη γενικότερα».

mavro-rodo98.jpg

Η Ελισάβετ έφυγε από το μοναστήρι και θα ζήσει νέες περιπέτειες με τον Πέτρο. Η απόφασή της θα είναι οριστική ή υπάρχει περίπτωση να επιστρέφει;

«Δυστυχώς, όπως έχουμε δει και προηγουμένων, η Ελισάβετ δυσκολεύεται πολύ να παίρνει αποφάσεις. Ζητάει συχνά από τον θεό ένα σημάδι, κάτι που θα φωτίσει τον δρόμο της και που θα τη βοηθήσει να νιώσει καλύτερα με την απόφασή της. Eνώ πιστεύω πως πολύ λίγα πράγματα στη ζωή είναι οριστικά. Οπότε ναι, αν και δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, πάντα υπάρχει περίπτωση να γυρίσει η Ελισάβετ στο μόνο μέρος που νιώθει ασφάλεια».

mavro.jpeg

Απ’ όσο γνωρίζουμε, σε εκείνον εκφράζει τα πραγματικό της συναισθήματα. Οι γύρω μας θα μάθουν τη στροφή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της και αν ναι, πότε;

«Οι πιο στενοί άνθρωποι της Ελισάβετ, όπως είναι η Αυξεντία και ο πατέρας της, υποπτεύονται την απόφαση της Ελισάβετ να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο, πριν καν την πάρει η ίδια. Τα συναισθήματα της Ελισάβετ συχνά διαγράφονται στο πρόσωπό της, άθελό της βέβαια, και έτσι οι δικοί της άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν τι πραγματικά θέλει η Ελισάβετ πριν καν τους το ομολογήσει».

1675687455057-841633695-Mavro-rodo-kalogria-foteini-papatheodorou.jpg

θα τη δούμε και επίσημα να... «πετάει τα ράσα» και να ζει τη ζωή που της αξίζει;

«Η αγάπη και η επιμονή του Πέτρου θα την πείσουν να “πετάξει τα ράσα". Κάποιες όμως καταστάσειε σε συνδυασμό με κάποιες λανθασμένες ενέργειες του Πέτρου, θα την κάνουν να μπει ξανά στο γνωστό δίλημμα».

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved