Μαύρο Ρόδο - Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Είναι πολύ σημαντικό το θέμα του Διακοσάββα να μείνει μυστικό»
Media

Μαύρο Ρόδο - Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Είναι πολύ σημαντικό το θέμα του Διακοσάββα να μείνει μυστικό»

Η ηθοποιός Φωτεινή Παπαθεοδώρου μιλάει για τον ρόλο της στο έργο Μαύρο Ρόδο και για τα δύσκολα που έχει να αντιμετωπίσει η Ελισάβετ.

Απαντήσεις για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο αλλά και για το αν τελικά μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα δίνει η ανερχόμενη ηθοποιός Φωτεινή Παπαθεοδώρου. Αναφέρεται και στη ζωή της στην Ελλάδα και στο αν της αρέσει που επέστρεψε.

Μήπως μετά την αποδοχή των συναισθημάτων της νιώσει έτοιμη να μιλήσει σε όλους για το τι είχε συμβεί με τον Διακοσάββα; Και συγκεκριμένα την ενοχή του Γεράσιμου;

«Έχουμε δει την Ελισάβετ να ανοίγεται γι’ αυτό το θέμα σε δικούς της ανθρώπους Βέβαια, είναι πολύ σημαντικό το θέμα του Διακοσάββα να μείνει μυστικό. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσει, θα προσέξει πολύ τι θα πει και σε ποιους».

mavro-rodo98.jpg

Υπάρχει περίπτωση να κλονιστεί η αγάπη τnς τον Πέτρο; Πόσο δυνατή είναι τελικά;

«Κάποιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και θα κάνουν την Ελισάβετ να αναλογιστεί αν μπορεί να τα καταφέρει στον έξω κόσμο ή αν θα πρέπει να γυρίσει στην ασφάλεια του μοναστηριού».

Μπορεί τελικά η αγάπη να τα νικήσει όλα;

«Δεν ξέρω αν στην πραγματική ζωή μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα. Αλλά στην περίπτωση του Πέτρου και της Ελισάβετ, η αγάπη θα θριαμβεύσει».

mavro-rodo-(9).jpg

Το τηλεοπτικό κοινό σας γνώρισε φέτος, καθώς ζούσατε στο εξωτερικό για πολλά χρόνια! Τι δεν γνωρίζει για τη ζωή και το έργο σας;

«Δεν γνωρίζει ότι όταν ζούσα στο Λονδίνο, παράλληλα με την υποκριτική ασχολήθηκα και με την παραγωγή ντοκιμαντέρ».

Η ζωή στην Ελλάδα σας ικανοποιεί; Τι θα αλλάζατε αν είχατε τη δυνατότητα;

«Βρίσκομαι εδώ λιγότερο από χρόνο, οπότε πιστεύω πως είναι πολύ vωρίς να σας απαντήσω. Μου αρέσει πάντως να ξυπνάω το πρωί και ο ουρανός να είναι γαλάζιος».

mavro-rodo-(4).jpg

Τι άλλο κάνετε αυτή την περίοδο;

«Μου αρέσει πάντα να αφιερώνω χρόνο τους ανθρώπους που αγαπώ».

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved